Bilgeee58 Gubbiss01 aaaa ne kadar zor ya benim kini erkek doktor yaptı hiçte bişey söylemiyor tam 4 dk sürdü bugün kendi doktorumun da ağzından çok laf çıkmıyor 😂😂burdan araştırdığım kadarıyla öğreniyorum
Bilgeee58 Gubbiss01 yaa bende iğneyi nasıl yapacağımı düşünüyorum şimdiden 😂 büyüsün de oğluş çok şükür halimize :)
Gubbiss01 Bilgeee58 ben yapamıyorum çok net hemşire olmama rağmen canım o kadar çok açıyor ki hergün sağlık ocağına gidiyorum burda yalnızım buralı da değilim 🤷♀️🤷♀️
Bilgeee58 Gubbiss01 öyle mi yaa :( hergün hergün de zor olur aynen bende Sivaslı değilim eşim de ilçe de çalışıyor zaten iş başa düştü benim de sağlık ocağına git gel :)
Gubbiss01 Bilgeee58 hatta geçen iğnesi kolumda kırıldı eşim bak iyiki ben yapmıyorum dedi benim eşim merkezde ama varla yok arası çok yoğun aaskeri personel olduğu için 🤷♀️🤷♀️
Gubbiss01 Bilgeee58 yok çalışmıyorum şuan ara verdim işime sağlık problemlerinden dolayı maalesef 🤷♀️
Bilgeee58 Gubbiss01 sağlıcakla kucağına bebeğini alıp işine dönersin inşallah 🙏 bende idari izine ayrılacağım insan evde olunca daha çok kafayı takıyor zaten
Busrali5858 Beyzumem evet gittim ve ilk dogumumda dogum kontrolumude o yapmisti ve diger doktorlara gore iyiydi
Gubbiss01 Bilgeee58 gittim canım gelişim geri aynı moralim çok bozuldu bide baş aşagı dönmüş doğum pozisyonu almış Buda aşırı derecede kasık agrısı yapıyor baskı hissediyorum sürekli tuvalete gitme ihtiyacı duyuyorum anlayacağın her an gelebilir 😞😞
Bilgeee58 Gubbiss01 kaç kilo olmuş ? kaç haftalık ? Sıkma canını bende diğer çok ağladım bugün toparladım sen ne kadar iyi bebek o kadar iyi öyle düşün
Gubbiss01 Bilgeee58 970 gram 31 haftalık işte ama napalım kısmet nasip azıcık minnak doğacak bizim prenses 🤷♀️🤷♀️
Papatya_07 Kızlar detaylı ultrason için üniversite hastanesine giden var mı . Giden varsa yardımcı olabilir mi. Ben aradım Nisan ayı için randevu açılmadı. Nisana yakın ara randevu verelim dediler.
Beyzumem Papatya_07 Canım haftan geldiyse eğer bire bir gidip alırsan eğer gününü daha kolay oluyor hemen gün veriyorlar
Bilgeee58 Gubbiss01 canım benim aynen öyle aynı kaderi yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum zamanın da doğsun da kilosu hiç önemli değil
Gubbiss01 Bilgeee58 aynen kilodanda geçtimde çok erken doğum pozisyonu alması için kasıklarımda çok sancı var ne yapacam hiç bilmiyorum 🙃🙃
Gubbiss01 Bilgeee58 canım organları tam Allah’a şükürde şimdi igneden geldim ebem arterde sıkıntı varsa kesinlikle ciğer geliştirici yaptırmamı söyledi sende bi doktoruna sor istersen erken doğabilir solunum sıkıntısı yaşarsın dedi bilmiyorum moralim çok bozuldu 😞😞