nazlican-93 merhaba benim doktorum hastanenin en yoğun doktoruydu öncelikle çok sıra bekliyordum bir gün 2 saati geçti. Doktor çok iyi ama aşırı kalabalık gerçekten iyiliğin anlamı kalmıyor. İkincisi bana doğum için yer olmadığını o yüzden doğum servisinde oda kalmadığını söylediler iç hastalıkları servisinde bir oda verdiler odada ısıtma çalışmıyordu buz gibiydi yatak bozuktu sonra soba geldi oda bozuktu o kadar stres oldumki oraya yeni doğan bir bebekle girmem imkansızdı bende 8deydi doğum bana servisten oda vermezlerse doğurmayacağımı söyledim bekledim 10da girdim doğuma 😅 ameliyatta doktor karaciğer hemanjiomum olduğunu unuttu ve ebeden bebeğin çıkması için bastırmasını istedi. Ben ayık olmasaydım çok baskı kursalardı belki çok kötü şeyler olabilirdi. Doktorumu seviyordum açıkçası çok iyi bir doktor ama çok hastası var yani göze almak gerek bunu. Doğumdan sonra ebelerden biri alttan muayene etti doğumda o kadar acı çekmedim doktorum yaptığının gereksiz olduğunu söyledi. Daha ne diyeyim şükür ama sağlıklıyız 😊 Kuzenim buca doğuma geçti seyfi demirsoydaydı depremden orası yıkılıyor diye bucaya aldılar bende orda doğuracağım daha kötüsü olmaz diye düşünüyorum herşey olacağına varıyor.