Aykem Kızlar günaydın bugun sabah iğnemi vuruldum. Bundan sonra nelere dikkat etmem lazım. Size zahmet bilgileriniz paylaşırmısınız. Allah her istiyeni anne yapsın inşallah
Rahime_47 Aykem meraba bende Catlatma iğnesiyle hamile kaldim.. iliskiye girerken mutlaka altina yüksek yastik koy. Ve yarim saat öyle kal ayaklarınıda havaya kaldır mutlaka.
Rahime_47 Aykem dokttor nasil ilişki önerdi size. Gün aşırı mi dedi. Bugün ilişki olacakmi yoksa yarinmi. Ben akşam saat 10 da vurmuştum o gün iliski olmadi sonraki gün aksam oldu.
Adalina09 Aykem bana iğneyi vurduktan sonra o gün sabah akşam ilişki olsun demişti bide stresten uzak dur kesinlikle
Aykem Rahime_47 12 saat sonra ilişki ve 36 saat ilişki cnm yanı bugun akşam ve yarın akşam ben sabah 7de vuruldum
Rahime_47 Aykem bizede gün aşırı demişti. Ama ben 3 gun üst üste akşam yaptim. Tuttu.insaallh seninkide tutar.
Aykem Rahime_47 inşallah bende onu deniyecem. Çünkü genelde öyle diyorlar birde ne yiyip içtiniz özel olarak ben incir avakado yiyorum.
Busbesir Rahime_47 Keşke ben de öyle deneseydim doktorum banda gün aşırı dedi ama adetime iki gün var hiç bir belirtim yok sadece adetten önce ki gibi az az akıntım geliyor tutmadı yani okadsr yoruldum ki😭
Rahime_47 Aykem bisey yiyip içmedim valla özel olarak. Bence onlarla alakasi yok zaten. Kismet nasip allahtan. Biz 3 kere tek iliskiye3 girdik. Sonra yatili misafir geldi annem gil falan. Ilişki olmadi hiç. Ama Kismet işte bu🤲
Busbesir Rahime_47 14 gün kala oldum iğneyi ama tutmadı galiba göğüslerim indi hep sancım da başladı artk yoruldum
Rahime_47 Busbesir benimde sancim oluyordu canim. Hatta adetime 5 gün kala sancim oldu lekelerim gelmeye başladı. Bende dedim kesin hasta oldum. Ama sadece 1 gün sürdü öyle. Ondan sonra adetime 3 gün kala test yaptim çıktı.. bende çok şaşırdım beklemiyordum çünkü
Rahime_47 Rahime_47 neden adetine 2 gün kala buraya yazdinki. Ilk igne oldugunda yazmadinmi. Bide 2 gün once sabah igne oldum demiştin bende yeni oldum sandim..
Busbesir Rahime_47 ben iki gün önce iğne oldum yazmadm cnm bakıyorum öyle birşey yazılmamış bugünle Beraber 15. Gün oldu iğne olaloy