AnneeeeEee Dün geceden beri bel ağrısından duramıyorum normalde de ağrır ama bu kadar deil bütün gece uyuyamadım karnım agrimiyo sancım yok galiba ama göbeğim sert doğum başlangıcimi acaba hastaneye gitsemmi?
Busra333 AnneeeeEee kaç haftalıksınız bence sancı falan yoksa gibi gitmeyin benim de bazı günler inanılmaz agruyor
Serapgueltekin AnneeeeEee karnın toparlanıyorsa ve üstüne belin ağrıyorsa bu sancıdır. Risk etme bence 1 kere fazla git riskinde varmış anladığı m kadarıyla
MelekEzgi AnneeeeEee benim rahmim geriye doğru olduğu için kasılmaları kasıklarımda değil belimde hissediyorum ben. Sizin de bu şekilde olabilir. Karnınız sert ve beliniz ağrıyorsa doktorunuzla iletişime geçip mutlaka kontrole gidin.
Elifemirhan AnneeeeEee Bende aynı durumdayım geceden beri belim ağrıyo benim aynı zamanda karnımın alt kısmı da ağrıyo bende kararsız kaldım hastaneye gitsem mi gitmesem mi haftaya ameliyatım var bide sezeryan olacam
bussraaydn Bence sancı olmadan gitmene gerek yok,benmde çok ağrıyo belim ama normal ağırlaştı iyice bebek bu bir dığum beirtisi değil yinede sen bilirsin
AnneeeeEee bussraaydn İlk defa bu kadar ağrıyo o yüzden arafta kaldım normaldede ağrır ama bu denli olmazdi
Matmazelmemorial Benimde 2 cm acikligim var nişanim geldi gecede suyum gekdi biraz belim agriyor fakat hala dayanamayacak gbi degilim birkac saat sonra gidecegim canim bekle biraz dedi doktor bebegin hareketlerinse yavaslama yoksa sorun etme
MelekEzgi AnneeeeEee benim suyumu doğumdan on dakika önce doktorum patlattı. İlla ki suyunuzun gelmesi gerekmiyor.
AnneeeeEee Serapgueltekin Evet şu fazlaligim vardı erken doğum olabilir demişti doktor bu cuma kontrolüm var aslında ama zaten ilk defa bu kadar ağrıyo uyuyamadım gece boyunca
AnneeeeEee MelekEzgi Belin alt kısmında mi ağrınız oluyodu sizinde bide göbeğiniz taş gibi boylee benim alt bel kismim kopucak sanki
AnneeeeEee MelekEzgi Sizinde oylemiydi nar de sancı çıkmadi ama 1 cm açıklık var dedi eğitim araştırmaya yönlendirdi bebeginde kıyafetlerini ayarlamadim henüz doğumu başlatırlar mi acaba