Civcivim000 canım bende bu haftalarda kanama yaşadım. Hemde rahmimde iki yerde kanama alanı vardı büyük büyük. Bir anda adet kanaması gibi birden aktı . Bebeğim iyiydi kesesinde sorun yoktu o yüzden bi sıkıntı olmadı çok şükür. Bir ayda kanama alanım filan anca geçti. Bende progestan proloton iğne vs oldum. Hatta benim kanamam pıhtılı olmuştu koca koca . Bende çocuğumu düşürdüm sanmıştım.doktor bile şaşırdı pıhtılı kanamam vardı kontrollerde baktığında .ama işte tutanacağı varmış bebişimin. Şimdi 38 haftalık olduk bile. Bu süreçte bol bol yatıp dinlendim . Annemler filan geldi hizmetimi yaptı. En az bir hafta sadece tuvalet için kalktım başka hiç bir şey için kalkmadım. Uyurken ayağımın altına yastık koydum. Birde ortamın soğuk olmasına dikkat et canım. Sıcak havalarda kanın akışkan olur kanarsın soğuk havalarda kan akışkanlığın donar. O yüzden klimalı ortamda dur şu sıcak günlerde. Benimki kış soğuna denk gelmişti o yüzden şanslıydım. Bol bolda et suyu kaynatmışlardı bana et suyu filan içtim. Yemenede dikkat et canım. Alerjik şeyler yeme birde midene kramp girerse oda karnında kanama alanı yapıyor. Şimdiden inşallah sende kolay atlatırsın canım🙏