Hilkatkaradagli Nur2308 Cnm gebelik şekeri var diye hiç beslenemedim ondan oldu diyorum ben şuan ama ceviz ,süt ,muz ,meyve ,kuruyemiş napim herşey tüketiyorum biseyler zorla yiyorum yoksa vicdan yapıyorum üzülüyorum
Nur2308 Hilkatkaradagli Bebekler 1 anda atılıyor Canım Bende duzgün beslenemiyorum Hep meyve tükettim 9 ay boyunca Sadece Bebegin saglıgı Yerindeyse Hic bişey olmaz Allahın izniyle 🤲
Hilkatkaradagli Busra333 Nasıl oliyim cnm tavan bana bakıyor ben tavana 😂Uyku yok ,mideme ateş atmışlar resmen ,martılar vik vik 🙂Bunalım sen nasılsın nasıl gidiyor
Busra333 Hilkatkaradagli 😊😊 al benden de o kadar duvarla bakışmaca 😟 uyku tutmuyor hiççççç. Kaç haftalıksın :)
Hilkatkaradagli Aysobaciniz Aynen cnm 38+1 birde üstüne hep yalnızız yardımcı olup yük hafifletecek biri de yok doğum sonrası okullar açılıyor 5 Eylül son doğum tarihi Allah bilir 6 sı okullar açılıyor 2 öğrenci bilmem nasıl olacak
Mom789 Beninde bebe uyandi emzirme saar Ti gozumu zor aciyorum valla ya simdi emzir uyut siyene kadar hava aydinlanir 😫😫
Hilkatkaradagli Mom789 Ne zaman doğurdun cnm :) Allah yardımcın olsun gebelik zor sonrası zor Napcaz bilmiyorum aynen hava aydinlanicak sonra sersem sersem bir gün 😩
Hilkatkaradagli Nur2308 insllah cnm ins Perşembe günü o sevinci yaşarım ama hep 50 Gr 100 Gr aliyo ancak tek korkum küveze vs alınırsa diye
AnayimBenAna_ Hilkatkaradagli bende uyuyamıyorum uyandım bu saatte eşimle dükkana geldim oturuyorum 🤷🏼♀️
Hilkatkaradagli AnayimBenAna_ 😂😂😂Dükkana :) Yani gerçekten can sikintisina uykusuzluk mahvediyor ya adamı sağa döndüm yok sola yok gözümü kapatiyorum yok ayy delircem
Littlespy Hilkatkaradagli ölcek uykusuzluktan artık, uykum var ama asla dalamıyorum özellikle de geceleri ☹️ ve muhtemelen bu gece son rahat geceydi sabah büyük ihtimalle doğum olacak 😂
Hilkatkaradagli Littlespy Aaa Allah bir avazda kurtarsın biraz uyuyabilsseydin keşke 😂Ama napcan uyuyamiyo insan cnm bana da dua et bebek kilo almış olsun lütfen 🙏
Nur2308 Littlespy Bizede Dua et Canım Valla sorma bende ölüyorum yorgunluktan artik Ama bizim kız dogamak istemiyor Rabbim Sag saglim kurtarsın işallah sizleri 🤲🤲
Nur2308 Hilkatkaradagli Cigerleri Geliştiyse kuveze almazlar canım Haftası dolmuş zaten Dogum kadar Alır zaten Korkma allahıñ izniyle birşey olmaz Sag saglim alırsın kucana canım 🤲
AnayimBenAna_ Hilkatkaradagli valla nabiyim evde kalıncada hem sıkılıyorum hem korkuyorum hava karanlık olunca daha bende kalkıp geliyorum 😂 birazdan uykum gelir gider kayınvalideme yatar uyurum ama önce kahvaltımı edeyimde 😂
Mom789 2ay bitti yenice ay valla 2gundur rahatsiz tam 36 saat uyumadim gece 1de uyudum aha geri kalktim ya dahads yine uyuyamam ben zombi gibi oldu tipim iyice ya valla sonradi daha zormus hamileyken rahat😂
Hilkatkaradagli Mom789 maşallah cnm 🧿 Al benden de o kadar bide 3 çocukla nasıl yapcam bilmiyorum kafamda deli sorular 😂Bence de ya sonrası daha zor ilk kızımı 2 ay aralıksız emziriyordum geceleri de sırtım artik ağrıdan 🤪
Hilkatkaradagli Aysobaciniz Yok cnm ben hep yalnız güçlüyum güçlüyüm diye diye buralara geldim :) Ama artık değilim :) yalnız doğum yapmalar hastahanede kalmalar ev taşımalar doğuma az süre kala neler neler 😂
Littlespy Hilkatkaradagli çok stresli bi süreç oldu son 2 ay o kadar tedirgin geçti ki gebelik kolestazından dolayı 😬 artık bu hafta içinde kesin doğumu gerçekleştirecek doktorum, henüz bugün 34+3teyiz 🥲 Allah senin bebişine de sağlıklı sağlıklı kilolar nasip etsin doğunca da sapasağlam sağlıklı pamuk gibi bir bebiş olsun inşallah 🤲🏻 Sen de bana dua eder misin eğer doğum gerçekleşirse sağlıkla doğsun hiç bir sıkıntısı olmasın küvöze gerek kalmasın sağlıkla birlikte hastaneden çıkıp eve gidelim diye 🙃
Busra333 Hilkatkaradagli ooo senin çok az kalmış geldi gelecek cnm maşallah :) benim 34+6 suan ☺️ Çok heyecanlıyımmmmmm seni düşünemiyorum.
Hilkatkaradagli Busra333 aynen birazda heyecan etkisi ttabi bazen uyuyunca da hemen uyanıp yatağa bakıyorum bebek doğmuş mu sanki o kadar kolaydı psikolojim bzouldu 😂
Mom789 Hilkatkaradagli ay ne guzel 3 hende kac yazindssin ay sen 😀 bende cok cocuk taraftariyimda nasil olacaksa😀
Littlespy Nur2308 olsun zamanını tamamlamak istiyor demek ki 😌 annesinin karnında güvende sağlıklıysa en güzeli, tam gelişmiş olarak doğar hiç bir sıkıntısı çıkmaz inşallah 😌🤲🏻 Bizim haftamız biraz küçük bugün 34+3teyim henüz, doğum bu hafta kesin olacak büyük ihtimalle de bu sabah… Tedirginim yoğun bakıma alınır mı diye ☹️ dua eder misin bizim için yoğun bakımda gerek kalmasın sağ salim doğsun sağlıklı olsun diye🙏🏻