Ebruuuli Hilkatkaradagli Amin allahim tüm askerlerimizi korusun 3 sene orada görev süresi seneye bizde gidicez insallah ben şuan 28 haftalığım bide bahsettiğim gibi 2 yaşında oğlum.
Hilkatkaradagli Ebruuuli Keşke sizde yanına gidebilseniz cnm gercekten Allah sizi hiç dara zora sokmasin dilerim Allah’tan 🙏Allah kavuştursun tez zamanda 🌸
Ebruuuli Hilkatkaradagli Allah razı olsun allahım sizide benide tüm annelerimizi bir avazda kurtarsın 🙏
Nur2308 Hilkatkaradagli Ayn canım dikkat et kendine Bebek ne kadar gununu doldursa daha iyi Cunki son haftalarda gelisim daha fazla oluyor Dayancaz artık elimizden bisi gelmiyor Rabbim Sag saglim Kucamıza aldirsın yeter 🤲
Hilkatkaradagli Nur2308 Amin cnm inşallah doktor da diyo kan akışı normal plesanta ya sinir stres sigara vs yapmış dedi insanın elinde değil bazı şeyler cnm hayiisi olsun ins 🙏 4 gün önce 2250 Gr dedi cnm alamıyor maalesef şuan 38+1 im bakalaim dua edin lütfen Perşembe yine randevum var
Bir_tospik_beklerken Hilkatkaradagli yeni gördüm yorumunuzu kaç haftalık gebesiniz? Bi de ne kadar geride acaba
Hilkatkaradagli Bir_tospik_beklerken 38+1 cnm baya geride kg olarak diğer şeyleri çok şükür normal ama anlayamıyorum aniden başladı gerilik 4 gün önce 2250 Gr dedi doktor her hafta takibim var suyu da normal dedi azalırsa vs diye takipteyim haftalardır cnmm
Hilkatkaradagli Bir_tospik_beklerken Benim de 3. Olacak kısmetse cnm yani son iki kazara oldu ama eşim hep ister çocuk ben her yolu denedim yok yine hamile kalıyorum Spiral gelmedi bana hep kanama alerji ,ilaç kullandım demek kaçırmışım arada babam covidden vefat etti taziyede öğrendim hamile olduğumu ve o gün bu gündür bebeğim hep skntli ins sonu güzel olur 😶
Bir_tospik_beklerken Hilkatkaradagli Allah rahmet eylesin. Başın sağ olsun 🤲🏻 bunlar tatlı sitemler sağlıkla gelirler inşallah
Aysobaciniz Hilkatkaradagli bu saatlerde uyanıp daha da uyuyamıyorum ben 😧 zaten bir grip olmuşum öksürükten uykuda uyuyamıyorum 🙄😒
Hilkatkaradagli Aysobaciniz Çok gecmiş olsun cnm 2 den beri uyanigim zaten 1 de uyumuşum daha da uyumam uyuyamıyorum çünkü 😔
Hilkatkaradagli Bir_tospik_beklerken inşallah cnm amin Allah razı olsun 🙏 Aynen öyle Allah yardımcımız olsun 🙏
Nur2308 Hilkatkaradagli Bebek kg aldıran şeyler ye Canım Muz flan Sinirden stres uzak Dur allahın izniyle bişey olmaz bu zamnalarda cabuk Toparlıyor bebekler bizde 38+2 Agrılarim flan var Ama sancı fln yok Bekliyoruz Baklm ederim canım 🤲🤲
Bir_tospik_beklerken Hilkatkaradagli bende 32 haftalık hamileyim 3 aydır sıkı takip ediyor doktorum önceleri 1 hafta gerilikti şuan 11 gün olmuş doktorum her hafta nst istedi bizde ne yapalım şaşırdık. Herşeyi normal görünüyor ama dedi karın çevresi çok küçük
Hsbsk Hilkatkaradagli bende öyle ne gündüz ne gece . Daha 34 deyim Allah sag salim bebislerimize kavustursun
Aysobaciniz Hilkatkaradagli teşekkür ederim 🙏🏻 Kaç haftalıksın rabbim yardımcımız olsun gerçekten hamilelikte uyku yok, doğumdan sonra uyku yok ne zman böyle derin bi uykuda olacağız hiç bilmiyorum 🤷🏻♀️
Hilkatkaradagli Bir_tospik_beklerken Benim de cnm her hafta Nst ,kontrol bakiliyo birde gebelik şekeri çıkmıştı hep diyet halleri bebek aniden o süreçte gerilemeye başladı maalesef
Hilkatkaradagli Nur2308 Cnm gebelik şekeri var diye hiç beslenemedim ondan oldu diyorum ben şuan ama ceviz ,süt ,muz ,meyve ,kuruyemiş napim herşey tüketiyorum biseyler zorla yiyorum yoksa vicdan yapıyorum üzülüyorum
Hilkatkaradagli Busra333 Nasıl oliyim cnm tavan bana bakıyor ben tavana 😂Uyku yok ,mideme ateş atmışlar resmen ,martılar vik vik 🙂Bunalım sen nasılsın nasıl gidiyor
Hilkatkaradagli Aysobaciniz Aynen cnm 38+1 birde üstüne hep yalnızız yardımcı olup yük hafifletecek biri de yok doğum sonrası okullar açılıyor 5 Eylül son doğum tarihi Allah bilir 6 sı okullar açılıyor 2 öğrenci bilmem nasıl olacak