Aydemir
12. Haftaya girmişken kıza benziyor demişti ama 3 haftaya anca netleşecekmiş 2 haftamız kaldı 😊
ZumrutHuseyin
Aydemir aynen benimde öyle banada kıza benziyor dedi 3 hafta sonra netleşicekmiş
Asminalp
[bilinmeyen] 13+3 öğrendim erkek dedi
Derya341986
Ben yarın öğreneceğim 14+2
Burcuuuuu
13+1 de erkek dedi ama kesin dedi inş. 😁 😁
Yeniievli
11 haftadayım.inşallah bi dahaki kontrolde bende öğrenirim cinsiyeti.hesaplamama gçre ocak sonu şubat başı gibi dopum yapacam inşallah.
Ecrinimleyla
[bilinmeyen] canım ben 15 haftalığım öğrenmedim perşembe nasipse gitçem bakalım öğrenebilecek miyim 😂
Yarenelibol
Yarın doktor kontolümüz var 12+5 cinsiyetimizi bu zamana kadar sormadım ufaktır die zaten söylemedide🙁 inşalah yarın söyler ocağın24 ü doğum🙂😇😌☺️
Ezgi14
[bilinmeyen] 13 haftada kiza benziyo dedi 2 hafta sonra telrar çağırdı:)
Ezgi14
[bilinmeyen] oldu hala devam ara ara 😔
Akaryastugba
Bende. Bugün gittim doktora. 15+3 üm
Erkek dedi bakalım hayırlı bir evlat olur İnşAllah.
TubaSerinkaya
15+6 kız doğumu tam gangi aya geliyor acaba
Anne3434_
TubaSerinkaya 27 mart son adetiniz sanırım benimde aynı 1 ocak diyor tahmini doğum 😁
dalin
[bilinmeyen] 14 haftaligim şuan 12 haftalikken ogrendim %99 erkek dedi drum hatta pipisini gosterdi oglusum ultrasonda birde oyle poz verdi edepsiz😂😂
Anne3434_
dalin bana 14 haftada pipi gösterdi 15 te kesin kız dedi anlamadım 🤦🏻
gulsumklc2
12. Haftada kız dedi 13 te de kız dedi ocagın 15-17 si gbi dogum yapacagm
dalin
[bilinmeyen] hicbirdekilde olmadi allaha sukur cok guzel hamilelik geciriyorum ben nedense 6 ocak 2018 de kizim dogdu ondada cok rahat hamilelik gecirmistim.simdide ayni cok rahatim sanki hamile degilmisim gibi ins boyle devam eder
Asminalp
[bilinmeyen] çok fazla olmadı sizin
Ozgenur48
12+1 de 2 li tarama testi için gittik .. birşey söylemedi.. eşimle anlaşmıştık doktor söylemeden sormayalım diye .. haftaya gel dedi doktorum sonucları almak için 13+1 de perşembe günü gitcez ..bilmem bakar mı cinsiyeti söylemek için yoksa sadece test sonuçlarını mı söyler acaba 🙂🤗🤔
Asminalp
[bilinmeyen] şanslı olanlardanız çok şükür diğer hamileliğim çok zor geçmişdi
Asminalp
[bilinmeyen] malesef düşük ile sonlandı çok küçüktü siz galiba cinsiyet öğrenmeye çalışıyorsunuz☺️☺️
Asminalp
[bilinmeyen] kaç haftalıksın