YuvarlanamayanPandaa Nazli_ayar Ne kiz sen paradan aç konuyu ben sana bakarım cinsiyetini sen merak etme 😂😂
ecemsmom Halimeege yok kız baktıranlara diyorum çoksa eger 😂 sen öğrendim demiştin yA az önce bana doktordan değilmi
Nurklc38 Halimeege hahaha böyle birşey mi var saçmalamayın doktor bile göstermedi zaman göremiyor para tuzağı bunlara inanan yoktur herhalde 😂😂
Halimeege Nurklc38 ne diyosun sen okadar çok insan varki anlatamam acta bak cinsiyet tahmini yazınca instangramda cikiyor
ecemsmom Halimeege anladım canım öyle sorunca şaşırdım çünkü hep tuzak bunlar :) bazıları buraya da post açıp soruyor doktor görse söylerdi zaten buradakiler sallar sallar tutturur belki 😂
ecemsmom YuvarlanamayanPandaa tabi canım 2 şıktan biri 😂 yanlış tahmin edince parayı geri mi alıyorlar sanki
poyrazinannesi3547 Bende ücretsizdir diye sormuştum birine geçen ay baktım 40 tl dedi😂kalsın dedim ama çok yaptıran var
YuvarlanamayanPandaa ecemsmom 15 günde bir bakılıyor diye cegim ism değiştirme 14 günde bir oluyor ya 😂😂 hop bak engelle kafa rahatl