Halimeege Kızlar parayla cinsiyet tahmini yapanlar nasıl yapıyorlar cinsiyet hesaplama diyorlar hatta coguds tutuyomus instangramda çok sayfa var
Nazli_ayar Halimeege Dolandırıcı onlar ya. Doktorlar ultrasonla bakiyolar bebek göstermedikce göremiyolar. Lütfen zamanini bekleyin kanmayin böyle şeylere. Yani bir ay sonra öğrenseniz ne değişir ki öyle değil mi
Ozlemflz Halimeege yok artık bi yaşıma daha girdim. Ne aceleniz var ki zaten zamanı gelince görürsünüz. İnanmayın öyle saçma şeylere.
Yagmur00 Halimeege yazık o paraya gıt ona werecegıne cocugana bısey al zaten ogrenicen ha bugun ha yarın
Halimeege Nazli_ayar hayır para veripte zaten baktırmamda paylaşıyorlar bide öncesinde de cinsiyet planlama yapıyorlarmış tutuyomus okudumda öğrendim ben cinsiyetimizi zatenama bugün baktimda merak ettim nasıl yapıyorlar doğum tarihi felan
Nazli_ayar Halimeege Eşlerin doğum tarihleri vs üzerinden bir hesaplama yapıyorlar. Ama o kadar saçma ki cidden. bugün keseden cinsiyet tahmini ile ilgili bir post açmıştı birisi onada dedim aynı şeyi Nasreddin hocanın göle yoğurt mayalayip “ya tutarsa” demesi gbi bişey onların yaptığı 😂
Ayshe20 Halimeege ramiz yöntemi diye bir yöntem varmış işte bebegin kesesi yuvarlaksa kiz ya da bebek plesentanin sag tarafinda duruyorsa kiz vs diye.. hem de 6.haftadan itibaren söylüyorlarmis çoğu salliyo bence zaten %50 ihtimal var tutturduğu da oluyodur tabii onlari da paylaşıyor
Halimeege Ayshe20 hmm annenin doğum tarihini felan aliyolar herhalde bir sayfanın mesajlarında okudum ne kadar saçma onu bile paraya dokmusler 5 yillik tecrübe felan yazıyor sayfalarında
YuvarlanamayanPandaa Nazli_ayar Ne kiz sen paradan aç konuyu ben sana bakarım cinsiyetini sen merak etme 😂😂
ecemsmom Halimeege yani birkaç hafta sabretseniz doktor söyleyecek zaten erken öğrenmenin ne faydası var ?
Kuben Tutmazsa para iadesi yapıyorlar mı acaba onu merak ettim 😃 ya heralde birkaç teori var onu yapıyorlardır. Ya da çin,japon, Rus takvimi falan ordan anne baba doğum tarihi falan isteniyor öyle bir şey yapıyorlardır
ecemsmom Halimeege anladım canım öyle sorunca şaşırdım çünkü hep tuzak bunlar :) bazıları buraya da post açıp soruyor doktor görse söylerdi zaten buradakiler sallar sallar tutturur belki 😂