Denizyildizii Zumranurelsev hissetmedim bile. Ama benim tüplerimin ikiside açıktı. Tıkalı olursa sanırım biraz ağrı oluyormuş
Sevimlianne_adayi Zumranurelsev ben Anestesiz oldum sadece 5-10 dk acı hissetim öyle de her dakka acı değildi
Rengipinar Zumranurelsev acıyor diyorlar ben cesaret edemedim anestezili oldugu halde bile sonradan agrılarım oldu anestezili cektirmeni öneririm
Meless Zumranurelsev ben çektirdim. İlacı verirken adet sancısı gibi oluyor. Abarttıkları kadar bir acı yok. Sıkıntı yaşamadım ben. Çekildiğim ayda gebe kaldım
zhr5861 Ben çektirdim. Hiç acımadı. Ama çekilen yerin yorumlarını oku muhakkak kullanılan aletler etkili oluyor
Sevimlianne_adayi Zumranurelsev valla canım ilaç enjekte ediyorlar sonra ilacın tüplerden dağılıp dağılmasının bakılıyor onda çok acı olmuyor ama benim biraz uzun sürdü sonra başka bir odaya götürdüler orda kamera ile bakıldı tüplerime falan
OtomatikPortakal Zumranurelsev iki kez yaptırdım dağlar kadar fark vardı. ilkinde çok canım yandı gerçekten masadan kalkacaktım, ikincisinde başlamasını bitişini hissetmedim bile. İşlemi yapan doktor ve klinik ya da hastanenin teknik donanımı önemli…
Dilara0638 Zumranurelsev ben anestezisiz çektirdim evet acı oluyor ama dayanılmayacak kadar değil adet sancısının bi tık üstü oda içeriye sıvıyı verirlerken oluyor sonrasında hafif kramplar oluyor sadece bir gün fln
Edakeskin Zumranurelsev ben anestezisiz yaptırdım cok acı ve agrı cektim cünkü sag tüpüm kapalıydı acmak icin ugrasıldıgından bu kadar acı cektigimi söylediler.Ama yine de acıya dayanmayla ilgili oldugunu düsünüyorum.Eger tüplerimden biri kapalı olmasaydı hafif agrı hissederdim
mlkyll Sıvıyı verdiklerinde adet sancısı gibi sancı girdi sonra sonuç için doktorun yanına gittiğimde daha betersbir ağrı yaşadım 10-15 dk kıvranmaktan 2 büklüm oldum ama sonra geçti
BeyRah Zumranurelsev ben anlamadım bile. Yazılanlara hiç bakma. Ben okuyup okuyup çok korkmuştum. Masada bacaklarım titriyordu. Doktorum dizimi tuttu sakin ol dedi 🥴 ekrana bakarken bitti bile hiç bişey yok. Burnuna su çektiğinde sızlar ya öyle bir sızı. Strese sokma kendini 🤗 ben çıkınca kötü diye yazanlara çok kızmıştım😂
minipanda Acıyo ama acıdan bayılacak kadar degil kısa sürüyor benim tüplerim çok şükür açıktı yinede acı çektim niye yalan söyleyimki Acı eşiğine cesaretine baglı acı 20 saniye kdar sürüyo ve bitiyo
Ela532 Canım seni korkutmak istemem ama anestezi al derim. Tabiki benim bünyem bu benim ağrım oldu ağrı esigim çok dusuk çünkü ama bende böyle oldu diye sende de aynısı olacak değil 🌸