Kubra_serkan Polyannaa123 sanki suyum gelecekmiş gibi küçük abdestim geliyor ama suyum mu gelicek ki İyice korkmaya başladım
Polyannaa123 Kubra_serkan korkma canım içini ferah tut bisey olmaz inşallah. Bir duşa gir biraz uzan uyumaya çalış baktin ağrın geçmiyor artıyor. Hemen bir acile gider nst cektirirsin. Sancın çıkarsa da korkma serum takıyorlar ilaç verip sancıyı durduruyorlar. Ben acile gittiğimde aynı anda 3 4 tane 32 33 haftalık hamile vardı hepside ağrı şikayetiyle gelmiş bu haftalarda çok sık oluyor sanırım bu ağrılar.
Polyannaa123 Kubra_serkan özeli bilmiyorum canım ben şehir hastanesinin aciline gittim ilk ultrosonla baktı sonra alttan muane edecekti ben kabul etmedim sonra nstye bağladılar hiç bir ücret ödemedim
Polyannaa123 yeniannna34 rica ederim hepimiz bebekleri vakti zamanı geldigınde kucagimiza alırız insallah😊
yeniannna34 Kubra_serkan canim suyun gelmesi icin daha erken ama ne olacağını da bilemeyiz eğer ağrıların artarsa git bence hastaneye
Kubra_serkan yeniannna34 aynen bakalım aslında çok su içiyorum ondan belki küçük abdestim çok geldi bende şimdi panikliyim ya suyum geldi mi diye korkutuyorum kendimi
Kubra_serkan Polyannaa123 inşallah öyledir ben dediğin gibi bir ılık duş alayım bakalım rahatlatacak mı
BenMathilda Kubra_serkan Bol su tüketmeye başlayın ve dinlenin. Eger bu tedbirler sonrası agriniz azalmaya başlarsa endiselenmenize gerek kalmaz. Ağrı artarsa doktora görünmekte fayda var. Genelde susuz kalmaktan ve yorgunluktan oluyor.
Kubra_serkan BenMathilda sürekli su içiyorum şişemi yanımdan asla ayırmıyorum günde 20-30 bardak kesin rahat su içiyorum
BenMathilda Kubra_serkan Kendinizi sıkıyorsaniz stresten de artar, rahat bırakmaya çalışın, hakkınızda hayrlisi olsun🌹
minikprensim Panik yapmayın bir duş alıp dinlenin, kafanızı dağıtmaya çalışın, geçmezse acile gidersiniz.stres olmayan ağrıyı bile akla getiriyor
Kubra_serkan Polyannaa123 neden alttan muane ettirmediniz onu merak ettim bir sıkıntı mı oluyor Altan muayene de
Polyannaa123 Kubra_serkan 31 haftalıkken sancım çıktığında 3 gün devlet hastanesinde yattım orada hergun alttan muane ettiler ordan çıkışımı yaptıktan sonra özeldeki kendi doktoruma gittim alttan muaneye niye izin verdin ben son haftalara kadar alttan muaneyi önermiyorum dedi. Ondan dolayı yaptırmadım bu gidişimde.
2801 yeniannna34 ben dün nst ye bağlandım hem doktora girişte para ödedik hem nst için ayrı giriş yapıp ücret ödedik