24 haftalığım kızlar. Bişeyler almaya başlamam lazım hepsini son aya bırakmak istemiyorum. Nerden başlayıp ne alacam bi karar veremedim. Bissürü ihtiyaç listeleri var ama nerden başlanır ki 😏
Nerden başlamam lazım ??
Taktik maktik yok direk alışveriş 😂 ben indirim günlerini takip etmiştim yazliklarini h&m den almıştım şu anda da erkek bebek kıyafetleri indirimde. Çıtçıtlı badileri e bebekten almıştım hep aynı fiyat zaten esofmanlarda öyle. Beşik mama sandalyesi puset bikaç küçük şey daha yılbaşı indiriminde çocuk marketten almıştım. Bayramda indirim olabilir onu takip edebilirsin. Islak mendil kullanacaksan stok yapabilirsin
EsraDabakzkal bizde bugün 24 haftaya başladık allahın izniyle bence en mantiklisi liste çıkarmanız gereksiz olan birşey almamış olursunuz 🙋♀️ yeni doğan kıyafeti çok fazla hediye geliyor çok fazla almanıza gerek yok derim
EsraDabakzkal ben mobilyalarından başladım 😍
Kıyafetler den başlayabilirsin veya büyük bakım ürünlerini yavaş yavaş alırsan hepsi biriktirmemiş olursun toptan alırsan yüklü olur
Esa Aslında en sevdiğim de o indirimde görüp almak mutlu ediyor beni sanki bedava veriyorlar gibi oluyor 😂 Ama onun içinde sürekli bi yerleri gezmem filan lazım değil mi
umranozby Lisyeler çarşaf çarşaf işte neresinden başlamak lazım 🤷🏻♀️ listen var mı senin paylaşır mısın benimle 😅
PamirMira bide o var alıp yavaş yavaş ödemek te istiyorum. Aaah ah kafam karmakarışık 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
EsraDabakzkal ben yanımda 2 çocuklu tecrübeli bir anneyle alışverişe çıktım gereksiz hiç birşey almadıgı gibi bi sürü sey ogrendım👍🏼
- Düzenlendi
EsraDabakzkal çok mantıklı bak. Bunu yapıcam teşekkür ederim 🙏
EsraDabakzkal bende senin gibi nerden başlıyacağımı bilmiyodum ilk kıyafetlerinden başladım her indirimi takip ettim internette şimdi kıyafet eksiğim kalmadı sıra beşiğinde arabasında. Bi alınca zaten gerisi geliyo eksikleri kendin farkediyosun
EsraDabakzkal bizde 23+4 aldiklarimiz bebek arabasi, puseti, hastane cikislari, bolca kiyafet, benim icin hastane gecelik takimlari,banyo seti, 4moms simdilik bu kadar
EsraDabakzkal önce kıyafetten başla en zevklisi o😄
Mis06 ooo bayağı almışsın sen benim bir an önce başlamam şart
EsraDabakzkal
Kıyafettense emzik biberon bez ıslak mendil pişik kremi diye başlamanı tavsiye ederim ben ilk kıyafetle başladım pişman oldum annem çok aldığı için bence bakım ürünleri bezi vs başlayın bebek arabasını alın mesela muhakkak ben zamanında elimde para varken almadım çok pişmanım doğum yaklaştıkça sıkıntı oluyor büyük eksikler
Kıyafettense emzik biberon bez ıslak mendil pişik kremi diye başlamanı tavsiye ederim ben ilk kıyafetle başladım pişman oldum annem çok aldığı için bence bakım ürünleri bezi vs başlayın bebek arabasını alın mesela muhakkak ben zamanında elimde para varken almadım çok pişmanım doğum yaklaştıkça sıkıntı oluyor büyük eksikler
Sema166 Erkek bebek beklediğim için kıyafetler çok ilgimi çekmiyor zaten 😅 çok bakıyorum netten krem losyon bebek arabası filan ama görerek mi almak lazm bilemiyorum
EsraDabakzkal büyüklerden başla canım bebek arabası ana kucağı gibi şeyler baya masraf oluyor
- Düzenlendi
EsraDabakzkal sitelerinden bak canim hep öyle yapmıştım bayramlarda özel günlerde indirim oluyor bide ağustosta sezon sonu indirimi olur benim bebe şubat doğumlu yazliklarini ayını hesap edip kasımda almıştım diye hatırlıyorum şimdi giyiyor rahatım hemde ucuza aldım h&m koton lcw en cok indirim olanlar en pahalıya aldığım şey 15 liraydı şimdi alsaydım 30 olurdu. Sadece kıyafet alışverişi soruyorsan e bebekten badileri alabilirsin yenidoğan 3-6 ay 6-9 9-12 hepsinden biraz al rahat edersin en gerekli olanlarda onlar en uygun ve guzelide orda zaten çorapta söylediğim şekilde ordan alabilirsin hastane çıkışını alabilirsin bikac takım alabilirsin 0-3 ay olarak battaniye alabilirsin pişik kremi şampuanı bakabilirsin 😊 ana kucaginada bak canim kurtarıcı oluyor fisher price tiny love ortalama fiyatta iyi olanlar ucuzlara bakma ben iş görür diye ucuz aldım bebe düşüyor