Cansel43 Senadalmiss benim eşim covid oldu ben olmadığım halde kan sulandırıcı verdiler bana ben kullandım Allaha şükür olmadan atlattık 🙏
Senadalmiss Cansel43 çok şükür canım benim çok zor ben aslında test olmadan önce çok zorlarınj geçridim testten sonra bugün 4. Günüm iyiyim sizde yaşamazsınız inşallah
Cansel43 Senadalmiss inşallah canım Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah tez zamanda atlatırsınız🤲🏻🙏
Shnern Senadalmiss yok aynı tesy idi 3 gün korona dediler sonra delta dediler ilk 14 gündü sonra baktım HES e 20 gün olmuş
Shnern Senadalmiss Yo neden farklı olsunki herkese aynı oluyor bazısı mutasyonlu bazısı korona çıkıyor. Benim bu verdiğim 3. Test hep ayni
Senadalmiss Shnern peki mutasyonlu olduğuna nasıl karar vermişler? Başta covid diyip sonra delta demeleri
Senadalmiss Shnern çok şükür sizin bitmiş benim büyük oğlum da dün test oldu oda covid çıktı. İkimiz karantinadayız şuan ama oğluma 18 gün verdiler
Sinem12345 Senadalmiss bende 27 haftalıkken gecirdim banada verdiler iğneden bi kutu kullandım bi kutu daha verdiler her ihtimale karşı veriyorum dedi doktor