Senadalmiss sedayener- covidliyken bebek hareketlerinde azalma oldu mu ? Yoksa ben mi çok evhamlıyım sabahtan beri hareket etmiyodu hastaneye gitmeyi düşünüyodum şimdi hareket etmeye başladı
sedayener- Senadalmiss yani yorgunluktan bünye yorgun bebek de etkileniyor ille. hareketli bebek sıkıntı yok bende çok elham yaptım ama inşllah gecicek
Senadalmiss sedayener- bende de göğüs ağrım azaldıkça öksürüğüm artıyo diyorum heralde ciğerlerim açılıyo kendi kendime teselli veriyorum
Senadalmiss sedayener- nane limon felan içiyo musunuz bende tat kokuda yok bol acılı limonlu çorba içiyorum sürekli nane limon bi güzel terleyip duş alıyorum baya hafifledi
shinemuu Senadalmiss Genel olarak azaldı ama covidden mi bilemiyorum. Ben 39+0 oluyorum bu gece artık. Son haftalarda da hareketlernde azalma olduğunu söylüyorlar çünkü.
Senadalmiss shinemuu ben 24+1im bende bugün hiç hareket etmedi bende çok korktum dr gidicektim baktım sağlam 4-5 defa vurdu tamam dedim gitmeye gerek yok ama 10 gün nasıl geçicek
sedayener- Senadalmiss bende de tat koku hiç yok sürekli senin dediklerinden bende yapıyorum ama yok nasıl birseyse geçmiyor
Nghnyr Senadalmiss evet var tat koku gelmedi daha malesef. Tatta şöyle acı tatlı ekşi alıyorum ama yemeğin tadını tam alamıyorum. Koku hiç yok. Sizdede mi yok tat koku
Senadalmiss Nghnyr koku alamıyorum alamadığım için mi bilmiyorum burnum aşırı sızlıyo. Tatta aşırı acı ve aşırı ekşi keskin tatları alabiliyorum ama koku sıfır
Senadalmiss Nghnyr limon biber boğazımdan ne geçerse yiyorum ama burnum sızlıyo koku alamyorjm diye mi ne
Shnern Senadalmiss yok aynı tesy idi 3 gün korona dediler sonra delta dediler ilk 14 gündü sonra baktım HES e 20 gün olmuş