Uzel Burcudag01 bende Şanlıurfa’da gurbetçiyim neresinde oturuyorsunuz ben normalde imran Ayhan’a gidiyordum ama klinik açınca muayene 250 TL oldu ve pahalı geldiği için academia hastanesinde Fatma hoca ya gitmeye başladım gayet memnunum
Burcudag01 Uzel Ben ceylanpınardayım canım detaylı yaptırdın mı peki akademia da bende Halef Aydına gidiyorum en başından beri
Uzel senem6363 bencede gereksiz o kadar pahalı academia de 75 TL muayene nst 12 TL doğum da 1250 TL normal 1600 sezeryan
Uzel Burcudag01 evet yaptırdım Şinasi hoca da aslında yaptırmıcaktım ama bebeğimin beyin fertüküllerinde açıklık olduğu için doktorum önerdi yoksa çok gerekli bi şey olduğunu düşünmüyorum
Busra087 Uzel merhaba benim doktorum da Şinasi hocaya yönlendirdi detaylı için. Memnun kaldınız mı ve ücreti ne kadardı rica etsem bilgi verebilir misiniz🙏
senem6363 Busra087 ben çok memnun kaldım hatta bebeğim yüzünü göstermediği için iki hafta sonra ya randevu verdi ücret almadı bidaha
Uzel Busra087 350 TL yani normalde yarım saat sürüyor diyorlar ama 10 dk felan sürdü açıkçası doktorun söylediğinden farklı bi şeyde söylemedi yani o yüzden ben pek yaptırılması taraftarı değilim sonuç da onlar bizim bebeklerimiz ve anne karnında hiç bi şey yapamıyoruz
senem6363 Busra087 bizim bi 10dk sürdü sonta bebeğim kendini göstermedi dr dedi gidin bi 20 dk yüryün gelin tekrar ultrasyonda 15 dkya yakın kaldık göstermedi bebişim.2 hafta sonraya randevu verdi gittik ücrette almadı 15 dk daha baktı resimde verdi
Bsrap Mehmet agara gittim ve asiri cok bekledik bi hastayla uzun sure ilgileniyor ve pek aciklama yapmiyor kilosu nekadar diyorum napcan diyo🙄 en guzeli academiada canim ayse hocam cokta tatli dilli ❤️
Zeyneb12 Bsrap hasta yoğunluğundan dolayı sıra bende bekledim ama kilosunu sorunca napcan demesi bi garibime gitti açıkçası 🤦🏻♀️