Meyraise Zbytgce bende ayın 14′ünde gittim doktora ilk, henüz çok belli belirsiz görünüyor haftaya yine gel idrara çıkmadan bakalım dedi doktor ama covid oldum…gidemedim… 🥲 Normal yanı su an görünmemesi ☺️
Zeynep_49 Reyhanselim ozaman ikiz bebekleri daha erken alırlar benimki ikiz bebek doktorum 38. Haftada alırız dedi😏
Fersah annesininpirensesi ben doğum yaptım bugün ☺️🤭🙈 nişanım geldi evde kontrole gelecekten gelir gelmez sezaryene alındım ☺️🥰 2970 gram doğdu oğluşum🙏🥳🥳🥳🥰🥰 uyuyo yanımda mis kokulum 🙏🥺🥰🥰😍
Fersah annesininpirensesi spinal anestezi yapıldı. Biraz fazla panik yaptım ama 😔 normalde soğuk kanlıyımdır ama ilk defa böyle oldum. 🙄 Çok şükür geçti gitti 🙏 birazdan ilk yürüyüşü yaptıracaklar.
annesininpirensesi Fersah ya darısı bana ınsallh canım buyuk kızım 3 kucugum 16 aylık nezle oldular onlarla ugrasıyorum dogumada bır gun kaldı nasıl olcak bakalım
Busra333 ozlmakdmr bende 35 canım :) benim ki de yapıyor ama genelde vajinama da doğruuruyor hareket ederken vajinam bazen o kadarı acıyor ki çukacak sanıyorum. Normal dogum korkutmaya başladı 😁
rabiagucer03 ozlmakdmr 26+2 mide yanmalarım vajinada baskı sol ve sağ tarafımın felç geçirmesi dışında iyiyim sanırım 😂