rabiamustafa Abcxyz ooo maşallah o baya abla olmuş 😁Rabbim sağlıklı hayırlı ömür nasip etsin inşallah canım 🙏
angime omerim32 bu nasıl soru ki. Cinsiyeti biz belirleyemeyiz. Kocasının spermleri arasından hangisi önce yumurtayı döllerse o olacak işte. Buna müdahale imkanı sizce var mı?
Mercimegim4 ecemsmom Kıbrıs ne alaka??? Araştır biraz başkasının yumurtası ile değil kendi yumurta ile yapılıyor. Sperm seçerken erkek olanı seçiyorlar.
ecemsmom Srcnannesi hayırdır öbür taraftan tarif mi aldın tövbe yarabbim ya ay hepiniz kafayı yemişsiniz
Srcnannesi ecemsmom yapmak zorunda değil kimse tavsiye isteyen dener.git bir yere çul çaput bapla demiyorum.vücuttaki sodyum artınca bu olasılık artıyor biraz araştırsan öğrenirsin.
Srcnannesi rabiamustafa evet çünkü vücuttaki potasyumu sodyumu arttırdığımız zaman bu olaslık artıyor bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey bu
rabiamustafa Srcnannesi yani böyle şeylere karşmak istemiyorum ama sizinki biraz şirke giriyo Allahın işine karışılırmı ya kimin elinde cinsiyet belirlemek ozman herkes yıkansın tuzla erkek olsun yok şekerle yıkandık kız olsun öyle bişy olabilirmi yatıp kalkıp şükür edelimki Rabbim aratmadan vermiş kız erkek bu nasıl bi fikirdir? Aklım almıyo 😏
ecemsmom Srcnannesi benim böyle şeyler araştırmaya ihtiyacım yok çünkü tek dileğim sağlıklı eli ayağı düzgün bir çocuğumun olması . Ne yaparsan yap istersen amuda kalk Allahım neyi nasip ederse o olur ✅
busra5501 omerim32 sol tarafa yatınca kız sağ tarafa yatınca erkek oluyormuş…. koca karı hurafesi ama bende tuttu bu bilgiyide ilk kez burda paylaşıyorum 🤪🙊🙈
rabiamustafa Meltem00 Rabbimin takvimi varken çine ne gerek ama nerak edip bakıyoruz illaki çok şükür Rabbim aratmdan vermiş sağlıkla alalım kucağımıza biz onlara hayırlı anne baba onlarda bize hayırlı evlat olsunda kız erkek ne farkeder.
Srcnannesi ecemsmom ee biz olmazmı diyoruz sen neyi istiyosan öyle yapabilirsin bunda özgürsün soruyu soran arkadaşta bunda özgür bende ona cevap vermekte özgürüm rahatsız oluyorsan dahil olmazsın konuya.yakının hastalığı varmı ve hem erkek hem kız bebek duygusunu tatmak istiyor elbetteki Allah tan istersin ama bilimsel bir yöntem varsa bunuda denemek istersin.ben git şu hoca üfürsün demiyorum kadın vücudundaki sodyym oranını yükseltince bu olasılık artıyor diyorum ne var bunda
Gul33 omerim32 erkek kromozomu kıza göre biraz zayıfmış. Erkeğin sigara kullanması, stresli olup olmaması, beslenme şekli bu nedenle bebeğin cinsiyetini etkiliyormuş. Kocası çok rahatken denesinler 🙂 Mesela tatilde
rabiamustafa Meltem00 Allahın işine karışmamak gerek takvimi yani canım Rabbim ne derse o olcak çine rusa ne gerek😁
Bademcim omerim32 kız erkek ayrımcılığına karşıyım ama geçen bir yerde okudum tam olarak hatırlamıyorum adetten öncesi ve sonrası diye bir olay varmış onu bir araştırın
ecemsmom Srcnannesi herkes ister zaten bi kızım bir oğlum olsun diye ama anca dua ederiz ney nasip olursa o gerçekleşir çok takanda gitsin Kıbrıs’a orda yapsın seçenek var . Sizin söylediğiniz şeylerin hepsi bir iddia yani istedigi kadar yüksek olsun yaratan vermedikten sonra sence bi çaresi olur mu bu yöntemleri deneyip erkek olmayınca aldıracaklar mı ne yapacaklar
Srcnannesi rabiamustafa o zaman normal bir şekilde bebeği olmayanlar neden tüp bebek yaptırıyor oda şirk değilmi.yada hasta olunca ilaçta kullanmayalım rabbim vermiş diyip bekleyelim.ha ben erkek yada kız bebek diye düşünmem sağlıklı olsun hayırlı olsun yeter.değilsedr rabbim neyi nasip ederse odur. Ama bu söylediğim şey şirk flan değil. Bilimsel kanıtlanmış bir yöntem.
Renesme omerim32 Bazı doktorlar bunu ayarlayabiliyor diye biliyorum. Daha önce duymuştum bence bir araştırın
Srcnannesi ecemsmom zaten yapacaklar 2.yi erkek olırsada oh ne ala diyecekler denemekte bi zarar yokki yanlış tarif aa denecek şey değil.neyin garantisi varki.