Captainpilotz Selam kızlar gece 15 dk’da 1 olan kasılmalarım şuan 10 dk’da 1 oluyor ama bu sancı mı bilemiyorum dayanılmaz bişey değil karnım sertleşip gevşiyor fikri olan yardımcı olabilir mii bir de adet ağrısı gibi ağrı var
Kvsraykt Captainpilotz Çok güzel kasılmalar başlamış demekki bebek hareketlerini de takip edin 5 dk 1 olduğunda hastaneye gidin inşallah kolayca kavuşursunuz aceleye gerek yok işlerinizi halledin
Captainpilotz Deryademyagiz 38+0 bu 2. Hamileliğim ama ilkinde suyum gelmişti suni sancı vermişlerdi o yüzden kendi sancımın nasıl olduğunu bilmiyorum
hepoyleolurzaten Captainpilotz Sağlıkla alın kucağınıza İnşallah 🤲🏻🥰 Güzel haberlerinizi bekliyoruz ☺🌸
Mjgnfdn Captainpilotz doktorunuza haber verin bence çünkü sancılarının düzenli gibi 5dk ya düşünce ytış yaptırıyorlar. Ben 37+6da doğum yaptım doğum başlamış olabilr. Suyum hastnrde patlatmışlardı
Kubra_serkan Mjgnfdn benimde şimdi bel agrım var ve kasılmalarım var hafif hafif kaşığım agrıyor acaba yalancı sancı mı 33+3 üm napmalıyım doktora mı gitmeliyim yada agrıyı nasıl hesaplayabilirim ilk doğumum tecrübesizim
GKP22 Captainpilotz doğum sancılarının başlamış gözünüz aydın sağlıklı sıhhatli kavuşun yavrunuza benimde oğlumda öyle başlamıştı 3 dakikada 1 sancı giriyordu ama bu doğum sancısı olamaz boşa gidiyorum diye gitmiştim 3 saatte doğum yaptım
Eylem_kaya07 Dün sabahtan akşama kadar sancım vardı,8 dakikada bir. Hastaneye gittim sancı az çıktı açılma 0 eve geldim 3 gün içinde doğuramazsan gel acile dedi inşallah sizinki doğum sancısıdır 🙏
Captainpilotz Eylem_kaya07 inşallah çok teşekkür ederim Allah bir avazda kurtarsın sizi de bende beklemedeyim hala 10 dk’da 1 kasılmalar