elftrndmrci anneyim_33 makarna salatası kek bide tuzlu kolay kurabıyeler var onlardan yap bence bide yaz salata çeşitini bol tutabilirsin☺️ Meksika fasulyeli bi salata var mesela oda cok hos oluyo ve doyurucu. Patates havuc marul salatalık tursusu üstüne yogurt miss ☺️
Mom789 Ben olsam bi sarma yapardim,kisir,havuc tarator,nokul,su boregi yada gul boregi yada yalanci manti boregi,kol boregide olabilir,cay yaninda muzlu cikolata topu yapsr ortayada onu koyardim bide icli kofte tamam yeter
Ays0 Mom789 Bir hamile için açık büfe olur bunlar 😂 Nokul dediğim haşhaşlı çörek demi ay ne güzel bir nimettir o 😍
Mom789 elftrndmrci kolay be yapar bi su boregi zor ben tutturamiyorum hamur parcalabiyor cinnet geciriyom hazir yufkadan yapsin borenk gerisi kolay ay habgisi zor her cwsit en fazla 1 saatini alir 4saatte hazirlar bunlari bi 1saaate mutfak temizler taman😂
Mom789 elftrndmrci ay o basit valla bak 2 kere yapinca el alisiyor ben ilk zamanlar 10 tsnesyi 1saatte yapiyordum anca simdi 28tane 40dkda cikiyor el alisiyor bana suan en zor yapamadigim sey pogaca ve su boregi bu ikisini asla yapamiyorum😂
elftrndmrci Mom789 sana bişey diyim mi bütün gün ugrassam içli köfte ı ıh bide o kdr uğraşıp misafire vermeye kıyamam ahahahha🙈😀 biz bekarken bir tam gün annem sarma sardırırdı kazanla resmen, azıcık kalabalık aileyiz de 🙈 anılarımı canlandırdın😀
Mom789 elftrndmrci 😂😂😂 oh ne guzel ya kalabalikca ben sarmayi en kucuk boy tencerede yapiyorun anca yaa
a_burcu_bur elftrndmrci anlamadım ki ben. 1er 2şer mi sarma koncak 😝 biz de bi büyük tencere sarardık alırdı bikaç saatimizi. İçli köfte de yoğurması uzun sürmüyo mu 🤷🏻♀️ El becerisi valla ne diyim @Mom789 tebrikler 👏🏻😊 keşke bende de olsa öyle maharet 🙏🏻🥰
Deletedmom15262 Peynirli börek /kıymalı Poğaça kurabiye Borcamda kumpir veya patates salatası yada kısır Tatlı magnolya yada borcamda nutelalı pasta
Mom789 balbocegim27 ya cok guzel kursbiye pogaca karisimi bisey ama boyutu kurabiye boyunda ve tatli tahili cevizli sarma gibi