Ays0 Gonul_enes Hiç korkma olumsuz olsa bile geçmeyecek bir süreç yok. En olumsuz doğum bile olsa o bebeğe kavuşmuş olmak insana öyle güç veriyor ki anlatamam. Bir de her doğum kendine özel düşünsene diş çekimi bile birini mahvederken diğerinde o gün normal hayatına devam edebilecek düzeyde geçiyor. Sağlıkla al inşallah kucağına 🤗
Yokys Ays0 bebeginiz ve siz suan iyisiniz degil mi cok geçmiş olsun. Ben de korkuyorum sezarynden bir normal doğum geçirdim o da zordu travmaliydi ama ikisinin de birbirinden kalır yani yok desenize 🤷🏻♀️
Ays0 Yokys Çok şükür iyiyiz. Hala tuvalet sorunu yaşıyorum ama ilk zaman kadar sancılı değil yine de insan dayanıyor anne olmak çok farklı bir hismiş 🙈 biraz şansına ne çıkarsa gibi doğum süreçleri ama inşallah en kolay şekilde olsun 🤗
teachervera Ays0 çok geçmiş olsun kuzum 💙 bende 37 de acil sezeryana alındım yüksek tansiyon ve protein kaçağından preeklamsi olmuşum 3 hafta besin alamadı bebeğim. Bebeğin kilosu nasıl
Ays0 teachervera Çok teşekkür ederim, sana da çok geçmiş olsun 💕 Doğum öncesi ultrasonda 3400 demişti doktor. 3180 gram doğdu. 3100 grama indi şuan tam kaç bilmiyorum ama biraz toparladı belli oluyor. Senin ne kadar oldu doğum yapalı, nasılsınız şuan? 🤗
balbocegim27 Esraali ayy iyi sevindim 38 i doldursun en azından kız bebisler aceleci olur diyolar gerci
teachervera Ays0 Benim 2900 demişti doğum öncesi 2740 doğdu. Protein kaçağım çok yüksek çıktı zehirlenme durumuna gelmişim. Çok şükür 1 aylık oldu bebeğim 🌼
Ays0 teachervera senin baya ilerlemiş demek ki bende yeni yeni başlıyordu ama sonra kontrol altına alamayız risk almayalım dedi
Almlamom_34 Ays0 geçmiş olsun bende aynı yollardan geçtim ama spinalden genel anestezıye donerek ne yazıkki o sonda acısını yaşadım hissediyorum dedıgım halde zorladılar cok canım yanıyor dedim sonda takıldı herneyse beklemeye başladım ama ayaklarımı hissedıyprdum doktor hanım geldi AA sen ayaklarını oynatıyorsun dedi bu zamana kadar coktan his kaybın olması lazımdı dedi ve genel anestezıye alındım yanı 2 kez anestezi aldım odaya cıkınca kafam trilyon olmustu oksuruk hissi oluştu spınalın verdıgı bulantı hissi olustu ama cok sukur kavustum kızıma 🙂🌸
Ays0 Almlamom_34 aa seninki daha zormuş ben de uyuşmamaktan korkmuştum ama acı hissi hiç yoktu bende. Canımdan can çıkardım diye boşuna demiyorlar çocuk dünyaya geliyor ama gel bir de doğurana sor 🙈
Kereminannesiiiiiii Almlamom_34 geçmiş olsun sizede neden uyuşmadınız acaba sigara kullanıyormuydunuz?
Ayyysssee Ays0 hayırlı olsun canım gule gule buyut bebegını darısı bana inşallah 🥰🌸 peki spinal sezeryan da amelıyat anında acı yok ama karnınıza dokunma hislerini vs hissettinmi
Ays0 Ayyysssee çok teşekkür ederim darısı sizlerin bebeğine olsun 😍 karnımda bir şeyler yaptıkları hissi vardı ama öyle aşırı değildi ben belirgin olan mide, üst karın ağrısıydı o yüzden başka bir şeye odaklanamadım galiba 😂
Seminn Ays0 öncelikle geçmiş olsun canım ve gözün aydın 😊 bu yaşadığın çiş olayı o kadar sancılı olmasada bende de var yarın doğum sonrası kontrolum var. Umarım enfeksiyon felan değildir dediğin gibi
Ays0 Seminn çok teşekkür ederim 🤗benim doktorum kontrole de çağırmadı sorun olursa gelirsin demişti ama bu çiş için ona gitmedim. Yarına kontrol randevusu aldım yarın hem rahmime vs baksın hem de ona da anlatacağım bu durumu bakalım