Ozlemzd34 Kızlar nasıl yaa isteğe göre sezeryan yapmıyor mu. Illa normali mı denicez. Ne saçma zaten istesek normal olsun derdik. Epidural sezeryan istesek yapmaz mı. Ben de tam o hastaneyi araştırıyordum
Elifkskl Semanurozgan ben dilek şahine gidiyordum haftam ilerleyince beni perinatoloji 4 de yönlemdirdiler zaten asistan dr bakıyor çok da bir önemi yok
Zehra9616 Gktrkzbn2020 normal doguma girersiniz bebeginiz ters gelmedigi surece devam eder dogum egerki bi terslik olursa acil sezaryen der alirlar onun disinda yapmazlar
Gktrkzbn2020 Elifkskl beni de 4 numaraya yonlendirdiler internetten sıra alınmıyor sabah gidince çok sıra oluyor mu acaba?
Gktrkzbn2020 Elifkskl disardaki bankolardan mi alıyoruz sirayi yoksa perinatolojinin içindeki yerden mi
Elifkskl Zehra9616 oraya randevu bulma sıkıntısı çok çektim ve üstelik randevu olmadan almıyorlar bende şehir hastanesine gittim ve iyiki gitmişim çok memnun kaldım tansiyonum dan dolayı gecen hafta 2 gün yatmak zorunda kaldım hastanede ve çok ilgililerdi
Doce Şehir hastanesi diğer doğum hastalerinden iyidir benim kızım da şehir hastanesinde doğdu hem çok ilgiliydiler çoğu doğum hastanesinde refakatçi bile almıyorlar
Elifkskl Gktrkzbn2020 yok hayır erken giderseniz fazla beklememiş olursunuz sırayı içerideki sekreterden alıyorsunuz dışarıdaki bankodan değil 4 no ya diye söyleyin