Alismomi Yagmur_849884 acile gidin mutlska lekelenme tehlikeli bir durum. Kan uyuşmazlığı varsa iğne olmanız gerekir
Merve_0109 Yagmur_849884 Özelin aciline git derim bence hamileliğin hiç bir döneminde lekelenme ve kanama normal değil çok şükür benim başıma hiç gelmedi bırak burayı sen hiç birimiz doktor değiliz
Yagmur_849884 Merakettiklerim pazar günü doktorum çalışmıyor ki polikliniklerde kapalı acile mi gitmeliyim bilmiyorum
Mucizepamugum Yagmur_849884 acile git tabikide canim orda ebeler bakiyo onemli bir durumda doktoru cagiriyolar
Yagmur_849884 Alismomi kan uyuşmazlığı yok bildiğim kadarıyla. Lekelenme gibi değilde akıntı gibi koyu sarı turuncu gibi
Nurkio Acile gidin gerekli gördükleri durumda icapcı olan kadın doğumcuyu çağırırlar kontrol ederler gebelik durumlarında her türlü lekelenme ciddiye alınmalı demişti doktorum
likapalar1 Yagmur_849884 ya bana da olmuştu Ümraniye de acile gittim direk alttan muayene yaptı o cisimi sokunca daha beter oldum bi daha gitmem dedim devam edıyomu kanama şeklinde olmadıysa korkma derim ama vebal almim bişe olur git yine de olmadı telefonla doktorunu ara sor
likapalar1 Yagmur_849884 aynen bana da o ilacı verdi yat dinlen bişi olmaz allahın izniyle sürekli bi kanaman yok anladıgım kadarıyla sadece leke. Korkma. İç o ilacı. Dinlen bol bol yat kitap oku film izle kafanı dağıt düşünme :)
Yagmur_849884 likapalar1 ya günde 3 doz kullan dedi doktor. Sabah 1 aksam 2 kapsül yazıyor kullanma talimatinda siz de öyle mi kullandiniz
likapalar1 Yagmur_849884 yoook gece yatarken içiyodum 1 tane . O kadar çok nıye dedi bilmiyorum ama bulantı yapar diye yatarken iç demişti