Melisabayndir Kızlar ya 39. Haftamdayım daha ne gelen var ne giden benim doktorum da ilişkiyi yasakladı hurma yedim fayda etmedi salı gününe kadar gelmezse sezeryana alalım dedi napmalıyım?
AtlasAsaf35 Melisabayndir bana da suni sancıyla doğumunu başlatalım dedi sana neden direk sezeryan dedi
Hkk0809 Melisabayndir canım 39+2 deyim benim doktorum da 39+6 ya kadar gelmez ise o gün sabahtan yatış verip suni ile başlatmaya çalışacak. Hurma mi yemedim saatlerce mi yurumediim squat mi yapmadim sanki inat gibi bir de yukarı çıkıyor 😂
gzdklc__ Melisabayndir benimde 40 hafta bitti beklemedeyiz kız 15 gün erken gelir diyorlardı 41 haftaya girdik acaba erkek mi diye şüphelenmeye başladım 🤦♀️😂 sağlıkla gelsinler inşallah
Senem81 Melisabayndir yanlış anlamayın ama bi tavsiye vereyim bi leğen gibi birseye sıcak su koyun ve içine girin durabildiginiz kadar kalın içinde dogumunuz kolaylaşacak ve sık sık yapın bunu benden bi tavsiye 🤗çok duydum bunu bende yapicam
Melisabayndir gzdklc__ normalde benimde 40 haftam bitti am geç dölleme bir hafta geride dedi 😂 benimkide kız 😂
Hkk0809 Melisabayndir benim de sancım var rahim ağzı yumuşamış dedi ama açılma ile alakalı bir şey demedi teyzem(doktor) gelecek dogumuma eğer acilman hiç yoksa suni vermesinler dedi boşuna çekme dedi ben de sütüm gelir mi acaba direkt sezeryan girersem diye endişeliyim
Melisabayndir Hkk0809 benim kız arkadaşım geçen hafta sezeryan oldu sütü geliyor benim sütüm 6. Aydan sonra gelmeye başladı inşallah seninki de hemencik gelir bunun için endişelenme ❤️
Hkk0809 Melisabayndir inşallah canım kolaylıkla doğum gerçekleşir ve sağlıkla bebeklerimize kavusuruz. Doğum başlı başına zor bir süreç sonrası kolaylık olur inşallah 🤲☺️
Eylem_kaya07 40+0 olduk dün akşam sancı ile gittim sancı var ama az 0 açılma deyip eve geldim bu saatten sonra açılma olacağını hiç sanmıyorum umudum kalmadı 😢 sezeryandan da korkuyorum bilmiyorum ne yapacam🤦
Melisabayndir Eylem_kaya07 istersen suya oturun diye bi tavsiye gelmiş onu dene canım Allahtan umut kesilmez 🥳
unemere Melisabayndir ilişkiyi neden yasakladı ? İlişkiye girmek normal doğumu kolaylaştıran ve başlatan birşey normal doğum istiyorsanız her gün ilişkiye girin diyor doktorlar 🤷🏼♀️ Hatta şöyle söyleyim spermin içinde bulunan bir maddeyle suni sancıda bulunan madde aynı şeymiş.
Melisabayndir unemere evet bende öyle biliyordum şaşırdım baya ama neden niye sormadım o an aklıma gelmedi ki 🤷♀️
unemere Melisabayndir bebeğin sağlığı suyu plasentanın durumu iyiyse bence bence normal doğumu bekleyin eğer normal istiyorsanız 41-42.haftaya kadar beklenebiliyor. Ön yargılı olmak istemem ama özelse ve normal doğum yanlısı bir doktor değilse erken davranıp sezaryen yapmak isteyebilir ama eğer güvendiğiniz bir doktorsa doktorunuzu dinleyin her şey sağlıkla hayırla istediğiniz gibi olsun inşallah 🌸🤗