Zeyyyn Milkshakee yapcak birşey yok onların bir saati var 🤣 eşref ve eşşek saati misali ben uyucam vakit benim ki hareketlerni yor
Fatmakara97 Adapte34 benimde hoşuma gidiyor da bazen aşağı tarafa baskı yapıyor kasığa o zaman çok ağrı oluyor yaa haftaya doktora gideceğim sorarım normal mi aşağıya baskı yapması
Nurklc38 Milkshakee video çekmeye kalkarken direk hareketi kesiyorlar öyle deneyin ne bilim aklıma hiç gelmiyor bi anda bu geldi 😊
Elif_Eda Milkshakee Bir çözümüü yok 😆 Hareket halinde onlara ninni gibi geliyor ve o zaman duruyorlar uyuyorlar bix dinlenirkenn onlarr uykudan kalkıyor 😁😁 Anaalarınn işii mesaisii bitmez
Nilya88 Taze1anne benim bütün gün hareket ediyor sizde de oluyor mu iş yapiyorum mesela hareket ediyor en çok o zaman rahatsız oluyorum otururken yatarken yürürken iş yaparken bile durmuyor 🤦
Busra333 Milkshakee kaç haftalıksınız acaba bende dün gece boyunca sizin gibiydim 😔 bugün 5000 adım attım umarım mışıl mışıl sağlıklı uyur kızım😍
Milkshakee Busra333 32+1 uyudu şükür ya arkadasin dediğini yaptım rahatlatıcı uyku müziği actm bende uyuya kalmışım şimdi tekrar uyandık ama 🤦🏻♀️
bebisini-bekliyor Milkshakee ne yaparsanız uyur bılmıyorm ama benım karnımda neyse şimdi de öyle oldu Her sabah 5 te hareketleri durmazdı bir aylık olduk her sabah 5 5 bucuk gbı uyanıyor 😅 Allah saglıkla kavustursun inşallah bol uykulu olsun 😅
Taze1anne Milkshakee ben henüz 22.haftama yarın giriyorum şimdiden benimki de teknelerle konuşuyor benimki de ama ileriye doğru nasıl olacak hiç bilmiyorum. Sizi pek anlayabilmem mümkün değil şu an ☹️ Yine de bayılıyorum her tekmesine ya 🙈