Arancione Bebeğim erkek, miğde bulantısı, cildimde o kadar güzelleşme yok, halsizlik , eşkiyi daha çok yiyorum
prensimibeklerkenn Mehmetinannesii oo minikmiş daha ama bu zamanlar çok çabuk geçiyo 😊 Allah sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🥰
BeyzaOzmn Aysunozb aşırı hurafe bu tarz şeyler sol kasık ağrısı ekşi aşerme çok uyku uyumak kız derler oğlum oluyor
MelekDeniz Aysunozb Benim daha ilk gebeliğim hiç bir belirti hissetmiyorum ne bulantı ne başka bir şey yaşadım hayatımı olumsuz yönde hiç etkilemedi sadece ultrason da hamile olduğuma inanıyorum diyebilirim tabi bide onu hissettiğimde 💕💕💕
Symsznn İlk gebeliğim aşırı rahat geçti hiç mide bulantısı hissetmedim direk yemeğe başladım tatlı canavarı olmuştum resmen aşırı da kilo aldım ve oğlum oldu. 2. Gebeliğim aşırı derecede mide bulantısı ile başladı soğan sarımsak salatalık kokan herşeyden tiksindim 4 ay birşey yiyemedim 4 aya kadar kilo almadım. 6. Ayımdaym daha yeni yeni hamileliğimi yaşıyorum kızım olacak inşaallah
Bryunetka Umudun_annesi123 @Hifaefraimm Merhaba 10+5 haftalık benimde, sağ kasığım çok ağrıyor. Kasık Fıtığı Ameliyatı olmuştum ona bağlıyorum ama belimde ağrıyor valla bilemedim şimdi sizleri duyunca 😂
Umudun_annesi123 Bryunetka duyduklarım göre sag kasık agriyinca bebek erkek olurmuş doğru mu bilmeyecek artik ama benimde bebgim erkek olacağından doğru olabilir diye düşünüyorum
Hifaefraimm Bryunetka yaa vallahi ben bilmiyorum ama sort ağrımı ve sağ kasıklarımın ağrılarını bizimkiler erkek cocuk diyo biz eşimle kız istedik ama rabbin sağlık versin bile iyorum artık yani doğrusu. Ne olur bilinmez
esrabcr_ Aysunozb Öncelikle aşşırı sivilcelendim sırtım boynum ve yüzüm baya baya sivilcelendi..Pul pul dökülüyor sanki 😭 Kız güzelliği alır dediler gerçekten başlarda fazlasıyla çirkinleştim yani en azından ben öyle hissediyordum 😂🙈 Sadece bir şey ters tepti ilk zamanlar sürekli ekşi aşeriyordum..
tuna_tuna Aysunozb Ben hep ekşi tuzlu şeyler yiyordum, göbeğim sivri olduğu için herkes bu erkek göbeği felan diyordu. Bide çok güzelleştin yüzün parlıyor kesin erkek felan diyorlardı. Doktorumuz %80 kız dedi bebiş bacağını tam açamadığı için göremedik maalesef😳
Zeynep4337 tuna_tuna Bende kız annenin güzelliğini alıyo çirkinleştiriyo diye biliyorum ama bende tam tersi oldu kızım olcak güzelleştim ve eski lekelerim bile kalmadı yüzümde
esrabcr_ ayse-52 Yaa bunu nasıl anlıyorsunuz sağda veya solda olduğunu.Yani şöyle söyleyim kızım bi bakıyorum sağda bi bakıyorum solda hissettiğim yerler sürekli değişiyor yani 🤔
BusraU- Biz daha cok yeniyiizzz :) ilk gebeliğim 6 haftalık ama ben gebeliğimi geç öğrendim ve inanılmaz kilo vermiştim 7 kilo kadar vermeyede devam ediyorum. aynı zamanda tatlı delisi biriydim hayatım boyunca tatlıdan vazgeçemem diye düşünüyordum o derece fakat bıraktım yiyemiyorum ekşili limonlu şeyler hoşuma gidiyor. Koku hassasiyetim cok fazla.. Sabah bulantım var kusmalarım olmuyor salatalık yiyorum sadece öğlen 15:00 a kadar kendime gelemiyorum sonra turp gibi oluyorum. Sağlıklı olsun da kız erkek farketmez evlat evlattır 🙏🏻
Melekanne91 Aysunozb ilk bebegim.ilk belirtilerinden baslayayim daha cok yeniyken sadece eksi seyler istedim mide bulantimin oldugu zamanlar benim bulantim 7. Haftada basladi 12. Haftada bianda kesildi ki bulanirken de hic oyle istifra etmedim sadece bulaniyordu.12. Haftadan sonra biseyler yemeye basladigimda canimin istedgi seyler hep tatliydi suan 28. Haftada hala tatli seyler ister canim normal zamanda pek yemem gebelik sekeri vs saglk sorunum yok cok sukur.ciddi anlamda akne sikayetim oldu ilk.suan gecti geceli baya oluyor karnim sivri sadece karnim buyudu ve 28. Haftamdayim hic kilo almadim sadece bebegim aldi bebegim erkek😊rivayete gore erkek bebekte cok bulanti olmazmis nisbeten daha rahat gecermis.akne sikayeti cok olrmus duzelince anneye guzellik gelirmis bicok kisi cinsiyetini bilmedgi halde guzellestin daha cok erkek mi diye sordu.kilo alimi yavas olr diyolar erkekte birde arkdan bakimca hamile oldugun belli olmazms yani kizda yanlara genislermissin erkekte sadece karnin olurmus.bunlar deniliyor tabi kisiden kisiye gore degisir gerck diye bi kaidede yok ben bunlari yasadim ama tam tersini yasayanda olablr rabbim hayirli saglikli evlatlar versim insallhh😌🤗💙
Kubbbraa Oğlumda ne bulantı kusma ne bir şikayet yaşamadım cok uykum gelirdi yer içer yatardım şimdi kıza hamileyim daha öğrenmeden 3 haftalikti öğrendiğimde bulantim koku hassasiyeti başladı tam iki bulantim sürdü o gecti derken karnım kasildi devamlı toplanma sertleşme gibi o geçmedi hala devam ayaklarım bacak agrim kramplar uyuşmalar çok agresif ve sinirliyimhicbiseye tahammül yok uyku düzenim de sıfır haa bu arada oğlanda ful turşu yedim bundada ful tatlı 🥰
Kubbbraa Erkekte cildim güzelleşti saçım parlak kendimi çok güzelleşmiş hissettim kizdada ayy bir sivilce bütün vücudum döktü ilk aylar daha ogrenmemistim bide dedim bu farklı galiba saçım şekil almaz suratım makyaj tutmaz adetkende öyle olurdu
1mervedir Aysunozb valla kız olduğuna dar net bir belirti yaşamadım ama şu olbilir canım daha çok tatlı şeyler istemedi hani öyle ekşiye de deli gibi aşermedim ama tatlıyı çok sevmeme rapmen istemedim bi bu bir de annenin içine ne doğrsa o olur derler ben direkt hamile kaldığımda kız olacağını hissetmiştim
Zeynep4337 Melakya Benimde kızım olacak tatlıdan tiksindim hiç yemiyorum hep ekşi yiyorum ve midem bulantım çok oldu.Kışıye göre degişiyo sanırım
Berrinkarabudak Kız bebeğe hamileyim şuan 6,5 aylık olduk ilk 3 ay bulantilarim oldu ama çok aşırı değildi rahat geçirdim diyebilirim. İlk aserdigim şey erikti sonra vişne sürekli eksi yedim tatlı hiç yemedim. Ilk 4 ay Sabah 5 te uyanıp dolaptan ayran içip geri yatardım. Halada eksi yiyorum. 😊 yuzumde Bi güzelleşti öyle hissediyorum çevremdekiler de öyle.soyluyor. bide hiçbir şeyden tiksinmedim herseyi yiyorum maşallah süt bile içiyorum hergun sabah akşam 🙂