babyackgz Aysunozb kızımda hiç bulantım olmadı iştahım arttı kilo alımım hızlıydı ödem topladım cildim kötüleşti karnım yana doğruydu ve hareketlerini solda hissediyordum oğlumda bulantı kusma çok yaşadım iştahımda artış olmadı kilo alımım yavaş, cildim güzelleşti saçlarım gözlerim falan parlıyormuş öyle diyor çevremdekiler 😂 karnım top gibi çıkıyor bir de kızımda tatlı çok yiyordum oğlumda ekşi yiyorum 🥰
_pinar_ Her gebelik aynı geçmiyor 3 gebelik yaşadım 3 farklı ama kızlarım oldu yane eşermeymiş yok karnı sivriymiş yok bulantı olmuyormuş onlar bişi değil 😅😅
Elifgoktug1 Adapte34 aynen öyle maalesef belirtilerle cinsiyet belirlenmiyor eksi yiyenin kızı olur dediler ben yattım kalktım turşu limon eksi yedim oğlumda. tatlı görünce bile midem bulanıyor du 😪
ayse-52 Aysunozb oğlum olacak bulantım hiç olmadı arada tiksintim oldu geçti kısa sürede valla yüzüm sivilce atmaya başladı
Elifgoktug1 Meryemguvey_91 Meryemguvey_91 erkek bebeğin solda olduğunu ilk kez duydum hep sağ biliyordum ben benim de sagdaydi çevremdeki erkek bebek sahiplerininde sasirdim suan demekki bu teori de çürüdü
esrabcr_ ayse-52 Yaa bunu nasıl anlıyorsunuz sağda veya solda olduğunu.Yani şöyle söyleyim kızım bi bakıyorum sağda bi bakıyorum solda hissettiğim yerler sürekli değişiyor yani 🤔
Elifgoktug1 ayse-52 şaşırdım valla demekki sağda yada solda olusu da cinsiyet belirlemiyor bu teoride çürüdü 😪
Seross10 Kkbbra 15+3te gördük ilk baş bacaklarını kapadı ama sonra teslim oldu gösterdi 🙂 hareketini hissediyor musunuz
22Mavi Aysunozb Cildim çok güzelleşti. Mide bulantım 6. Hafta başladı 10. Haftada bitti ve çok yoğun değildi. Tatlıdan midem bulandı hala tatlı yiyemiyorum sadece soğuk meyve yiyorum 4. Aydayım 1 kilo aldım ve aşırı ekşi yiyorum ki normalde hiç aram yok. Bunları duyan herkes kız dedi ama oğlum olacak 💙💙💙
Biranneadayiiii Cildim çok güzelleşti, çok kilo alırsın dediler sadece 6 kilo aldım, karnım top gibi, ilk 3 ay bulantı kusma vardı sonra geçti, tatlıdan soğudum ekşiye düştüm kızım olucak nasipse 🤣🤣
yigitegenin_annesi Aysunozb erk bebekte yazın ortasında bile olsa ayağınız üşür diyrolar benım ayağim üşüdü haziranda fln ama cinsşyeti öğrenmedim daha
Hifaefraimm Umudun_annesi123 aa benimde sırtım cok ağeıyo belim 8+6yımsırt ağrısı sağ kasığım sağ vacağım full sürüyor
Umudun_annesi123 Hifaefraimm evet benimde o şekil olmuştu ama biraz zaman geçince sag kasık ağrısı hafifliyor biraz
Cikoo Aysunozb kızım olacak nasip olursa inşallah 12 haftaya kadar sürekli bulantım oldu ekşi şeylere ağırlık verdim ve vücudum sivilce içerisinde geçmiyor hiçbir türlü ve tek sivilce olmayan yerim bacaklarım her yerimi kapladı😀 karnımda daha yayvan büyüdü top gibi olmadı 😀
Hatice-93 Aysunozb oğlusum olacak nasipse 3 haftam kaldı çillendi yanaklarım sabahları hep tatlı yeme istediği oluyordu tatlı çok yiyordum ve karnım da çok dik hiç yaygan değil benim bunlar 😊