FDK2835 Hnd3535 testlerinin ne kadar güvenilir önemli olan o kuzum. Ben 1. De 2gün yumurtlamadan sonra çatlama gördüm 2. De 5günden sonra çatlama gördüm. Yumurtlama ve çatlama günleri ay ay değişebiliyormuş. adetinin 26. Gününde yumurtlama gören bile varmış. Adetim 10 gün sürüyordu ve yumurtlamayı 14-16. Günümde görmüştüm. Bu adet döngünüze bağlı. Ve testi doğru kullanmak gerek.
FDK2835 Hnd3535 3 aydır deniyorsunuz ve Dr un klomen vermesi çok saçma. Ablamın Dr a gitmiştim kistten dolayı ve Dr a çok kızdı nasıl hemen ilaç verir diye düşünün. En güzeli ovülasyon takibi. Ne kadar az ilaç o kadar iyi folik asit bile zararlı bakmayın içiyoruz mecburen
Emek31 Ben de geçen ay kullandım,yumurtaları olgunlaştırıyor yumurtlamayı sağlıyor,demişti doktorum sonrasında da duphaston kullandım.İlk kullanışımdı 4+1 hamileyim şuanda.İnşallah İsteyen herkese nasip olsun 🙏
dnzcnrb Hnd3535 doğrudur her doktor farklı bir gün verebiliyor yani tabi karar senin dr normal yollarla olmaz dediyse yapacak birşey yok ama olma şansı varsa normal yolla olması elbette ki daha iyi
Zeyna27 Hnd3535 evet 2 ay yumurta takibi yaptık ilişki günlerimi söyledi bu ay gelişi güzel oldu vallahi takip etmedim