Mom789 [silindi] ay paylasmadim oysaki 1 kere tam olarak yuzunu paylastim 5 kisi gordu internetten alinti bu resim dediler sarisin masmavi gozlu olunca hatta gercekten seninmi muhabbeti oldu sonra hemen sildim resmi ama iste belkide nazara geldik bilmiyirum ki 🤷🏻♀️
Mom789 Valide malesef ne denediysek sonuc alamadim sampuan kullanmamiz bile yasak suan kortizon ve antibiyotik baslamak zodunda kaldik cunku son seviyeye gelmisiz arrtik dahada toparlayamazsak mantara cevirip vucudun icinde hasar birakirmis mecbur kaldik
MineLule Mom789 Götürebildin mi doktora? Instagram’da Ali Fuat serpen diye bir doktor var bazen soruları cevaplıyor gonderseniz belki cevaplar sizi de?
Mom789 MineLule goturdum canim aynen son seviye egzama cikti antibiyotik ve kortizona basladik bugun hemen
Mom789 Minigim24 tesekkur ederim ay insallah ya cidden bende perisan haldeyim uyumuyor hic surekli agliyor yemek bile yapamiyorum hadi disardan gelse onuda yiyemiyorum hic firsat vermiyor ya bi atlatsaydik biran once
Minigim24 Mom789 geçecek kuzum buda geçecek insallahh az sabır sllah beterinden korusun iyi ki daha ciddi zararlar vermemis 1-2 gün ilaç etkisini gösterince oda rahatlayacaktır
miniksevdamm Mom789 çok geçmiş olsun canım inşallah hemencecik geçer yanş şimdi doktorlara laf diyecem olmayacak sen başka götürmeyip pişik kremi sürüp kapatsan evde bekleseydin bak kötü sonuçlara neden olabilirmiş ya
miniksevdamm Mom789 kıyamam canı acıyordur yavrunun iyileşsinde inşallah hemen kullanmazsın sende blr süre birsey olmaz
Mom696 Mom789 rabbim korusun onu cnm bencede nazara geliyor çok dikkat et hem burda hem cevrende bide şey sorucm cnm tam 1 aylıkken kilosu kaçtı acaba