Minigim24 Mom789 nasıl zorlanıyorsundur kim bilir kıyamam ya acısı var demek minnoşun yoksa huysuzlanmaz ki tez zamanda toparlarsınız insallah kuzum ya 😘
Mom789 Minigim24 geldik doktordan Mom696 haber ver diyordunuz Bebek egzamasi sarişin teni cok hassas ve son raddeye gelmis enfeksiyon kapmis dedi eger gelmeseydin mantarlanirdi ic organlari bozardi dedi simdi antibiyotik ve kortizona basladik
Mom696 Mom789 ayy kuzum ya çok geçmiş olsun geçer inşallah üzme kendini neyden oldu acaba aşıdan mi başka biseyden mi
Sogancik Mom789 Geçmiş olsun canım. iyi ki gitmişsin götürmüşsun. En kısa sürede iyileşir inşallah yavrun😟
Mom789 Minigim24 hemde nasil doktorda dedi orasi yaniyordur ona emme azalmistir uyku azalmistir normal dedi hergun banyoya sokuyordum oda yasaklandi hergun tenine su iyi degil iyice kurulastirir dedi ayy valla napacagimj sasirdim iyice ya
Yasemin_in68 Mom789 çok geçmiş olsun canım her bebek için mi her gün duş iyi değilmiş ? seninki için mi söyledi onu
Yasemin_in68 Mom789 her doktor da başka bişey söylüyor anam benim bebenin de 2 doktoru var birisi diyo 2 günde bi yıka diye diğeri diyo günlük duş alsın diye
Mom789 Yasemin_in68 2gune 1 iyi hergun kotu hele ben dun 5 kere soktum uyumadi iltihap akiyor mikrop kapmasin diye
Mom789 Mom696 tedekkur ederim.canim yok kuzum sarisin ten en hassas tenmis 5bebekten 1 inde olurmus egzama ama istr ben erken gotuemek yerine isiliktir deyip dusa soktum enfeksiyin kapmis son raddeye gelmisiz
Mom789 Yeppudaa ay evet ya cidden iyiki gitmisiz doktorda oyle dedi kiyafet degdikce mantara cevirirdi daha kotu sonuclar verirdi dedi
Mom789 [silindi] ay paylasmadim oysaki 1 kere tam olarak yuzunu paylastim 5 kisi gordu internetten alinti bu resim dediler sarisin masmavi gozlu olunca hatta gercekten seninmi muhabbeti oldu sonra hemen sildim resmi ama iste belkide nazara geldik bilmiyirum ki 🤷🏻♀️
Valide Mom789 canım çok küçük olduğu için kortizonlu krem felan süremezsin maalesef, anne sütü sürmeyi denedin mi?
Yasemin_in68 Valide bende sürüyorum kortizonlu krem doktorum verdi benim bebeğimin yüzünde de var egzama
Mom789 Valide malesef ne denediysek sonuc alamadim sampuan kullanmamiz bile yasak suan kortizon ve antibiyotik baslamak zodunda kaldik cunku son seviyeye gelmisiz arrtik dahada toparlayamazsak mantara cevirip vucudun icinde hasar birakirmis mecbur kaldik
Mom696 Mom789 rabbim korusun onu cnm bencede nazara geliyor çok dikkat et hem burda hem cevrende bide şey sorucm cnm tam 1 aylıkken kilosu kaçtı acaba