Fehime16 hazaltolga1 teşekkür ederiz tatlı teyzesi😍evet hareketleri filan harika oluyor ya 🤣kıyafetlerine ufaktan başladım kuzum bianda saldırmak istemiyorum çünkü geçen kendimi kaybettiğimi gördüm oyuzden bıraktım liste yapıyorum🤣🤣 bide beşiği eksik sadece sen basladinmi nasıl alışveriş bugünde dürttü e bebege girdim montlar gelmiş çok guzelllerrr 😭 sonra hemen kaçtım🤣🤣
hazaltolga1 Fehime16 canım bende geçenlerde birkaç parça takım aldım sadece başka bir şey almadım daha 🤦🏼♀️ bu hafta sonu çıkıp bir şeyler alalım diyorum yine internetten falan da alıcam 26 haftalık oluyoruz sıkışmış hissettim birden 😂 3-5 takımdan başka hiçbir şeyimiz yok çünkü 🤭 oda takımı bebek arabası beşiği yok emzirme şeyleri biberonu bezi benim eksiklerim derken liste uzuyor ya anca hallederiz evet insan kendini kaybediyor aldıkça alası geliyor da ben nasıl tuttum kendimi bu zamana kadar almadan bilmiyorum 😂
Ozgeatalay yagizinannesii 24+4 olduk bugün şule hanım ile randevumuz vardı her şey yolunda çok şükür 🙏🏻
Seelin Busrakose memnunmusunuz hastaneden bir de paket mi aldınız sadece muayene için mi gidiyorsunuz
Busrakose Seelin Özellikle doktorumdan çok memnunum, paket almadım özel sağlık sigortam var benim ama normalde 235 muayene ücreti 4000-4500 civarı da doğum ücreti
Elisaturgut Nisayluh 31+2 🌼 doğumum Medicana’da olacak Dr Ahmet Yılmaz’a gidiyorum fsm bulvarında muayenehanesi, çok memnunum şükür🌈
bayatkahve ecemsmom Esra Hanım çok güleryüzlü ve ilgili bir doktor. Acillik olduğumda kendisiyle tanışmıştım :)
Melek0 İyi akşamlar, bende Bursa Şehir Hastahanesinde doğum yaptım. O kadar çok memnun kaldım ki. Hem muayenelerde hemde doğum sırasında doktordan ebeye kadar hepsi çok ilgiliydi bu kadarını kesinlikle beklemiyordum.
Fehime16 hazaltolga1 benimde öyleki yavrum 5-6takimi var henüz zibiniydi pikesiydi emziği vs.bir çok şeyi bende almadım sadece göz gezdiriyorum bence liste yapıp git çünkü ay bu çok güzel su güzel eriyip biterken benim akılda hiç bişey kalmıyor 🤣🤣bende kendimi tamamlayamadım ya bide hangi marka bez olacağına kararda veremiyorum yok kız ne sıkısmasi zaten henüz kisliklar çıkmadi ufaktan başladı çıkmaya oyuzden doğru zamandayiz diye dusunuyorum🤣🥰
Melek0 Muayeneleri Özlem Hanım da oldum ama doğumu Lale Dörtışık yaptı. Normal doğum yaptım ve 2 saat sürdü. Ayrıca ilk gebeliğimdi 😊😊
hazaltolga1 Fehime16 bende karar veremiyorum bezine emziğine biberonuna hangi marka almalıyım? beşik anne yanı mı alacaksın canım? ay ne bileyim ya eylüle giriyoruz artık kasım sonu gelse bizimkiler anca yetişir onca şey 😂
Fehime16 hazaltolga1 ahaha bende de hiç marka filan bişey yok🤣🤣 biberon olarak bu kaşık biberon var onlardan düşünüyorum meme reddi yaşamasın diye bı tanede küçük normal alırım durumuna göre hangisini kullanabilirsek artık. Beşik park yataklardan istiyorum henüz oda yapmicam çünkü bide eşim vardiyali çalışıyor benim biz genelde yatakta takılırz yanımda olur eşim koltuğa geçsin yada yukarı katta başka odası var orda pineklesin 🤣🤣 evet eylüle girdik sayalım zaten olur olur Allah’ın izniyle okadar çokta işte kaptirmayalim çünkü büyüyorlar ya kuzum bide bzmkiler kış çocuğu olacak evde genelde biraz büyük alıp tamamlariz herhlde ya 🤣🤣🤣