Nisayluh Kızlar bursalı olup gebe olanlar burayaaaaa🙋♀️🙋♀️Nasılsınız kaç haftalıksınız hangi doktorlara gidiyorsunuz??
kubratskya_ Nisayluh şehir hastanesine gidiyorm doktorları iyi de acildeki doktorları hiç sevmedim çok sertler.. 39 haftalığım bu arada
Merve2Asel Nisayluh Bursa yıldırımdan 31.1 haftalık şehir hastanesi gidiyordum 29. Haftamda randevu bulamadığım için hayata gittim sanırım oraya devam edicem
Ezgiyol kubratskya_ bende şehir Hastanesi’ne kontrole gidicem ama sıra bulamadım direk gitsem muayene ederlermi 38+3 haftalığm
Gamze1313 kubratskya_ Hiç sorma doktorları iyi acildeki berabtl bnde bursa dan Demirtaş 2 nciye hamileyim 5+1 haftalık gitmek iateyenlerw tavsiyem Yılmaz cetine gidin çok iyi dokto valla
Semakacan kubratskya_ ya bende ilk defa oraya gidicem 3 eylülde doktorlar ilgileri felan nasıl odaları felan tek kişilik mi acaba doğumdan sonra kaldığımız
Melike0657 kubratskya_ ben de oraya randevu almak istiyorum kadın doğuma Perinatoloji bölümü için önce kadın doğumdan almam gerekiyormuş ama bir türlü düşüremedim. Bir püf noktası var mı?
Nisayluh gul-2468 bende 6 haftaligim ceylana gidiyorum canım ilkinide orda yaptım dogumu memnun kalmistim
Selinkn Mery16 merhaba bir sey sorabilir miyim ??? Detaylı ucretleri hakkında bilginiz var mıdır detaylı ultrason için emine hanim mi yapti acaba ya da farklı yerde mi yaptırdınız tesekkurler 😇
Ezgiyol Kubra_123k hangi doktora gidiyorsunuz memnunmusunuz ben sıra alamadım gitsem bakarlarmi doktorlar
Fehime16 Nisayluh 25+1deyiz canım Medical Park da emine emsal’e gidiyorum çok iyi değiliz uyuma sorunlari var mide yanmalar var 🤣
hazaltolga1 Fehime16 kız bizim seninle günlerimiz aynı mıydı 🤩 26.02 mı sat senin? nasıl gidiyor kızın mı olacak 🙈
Arzuaksumom Nisayluh Uludağ gidiyorum doktorum doçent Adnan Orhan inanılmaz memnunum ☺️ Riskli gebelik sınıfındanım yaş 40 olunca 🤣
Tomrishatun Arzuaksumom gebe değilim ama denemelere devam oneriyorsaniz doktorunuzu bende goruneyim yas 43
Lalin2580 Arzuaksumom merhaba benim de doktorum Adnan Orhan ben de riskli gebeyim çok memnunum doktorumdan burda ilk defa rastladım Adnan Beye gidene mutlu oldum☺️
Sevim1609 Nisayluh 27+3 canım 🙏🏻🧿😍 Özel Esentepe hastanesi Doç Engin Korkmazer’e gidiyorum. Hamileliğim riskli olduğu için doktoruma güveniyorum 🙏🏻☺️
gamzeyilmazyildizz Sevim1609 iki farklı şehirde tetkik ediliyorum riskli gebelik olduğu için ama Engin bey kadar mükemmel başka bir doktor daha görmedim. 30+4teyim cumartesi günü randevum var 😍