Haticeyildiz DoanIskifolu ben 12.haftada ogrendim her bebek bir degil ama arkadasim 8 aylikti ogrenmisti degisiyo yani 😀
Semaeker DoanIskifolu 16 da öğrenen de var geç erken de öğrenen var hem doktorunuza hmde bebişinize bağlı birazda😊 bn erken tahmin edilenler den oldum
CansuHakanDabakan Ebaa Ben kaç tane yedim işe yaramadı kıpırdasada bacak arasını kapattı yine göstermedi😂
fatmanur Cigdembakar bende yeni 5 bucuk ayligim banada gostermiyordu cinseyitini sonraki kontrolumde kiz dedi doktor gostermiyorsa kiz cunku erkek olsa 3 aylikken belli ederdi kiz ozaman sizinki
Cigdembakar Ben doktra gitmedn önce ili tane çikolata yiyorm büyük paket hareketli oluyo ama poposunu plesantaya dayıyo göstermiyo inatcı olcak şimdiden bizi yoruyo sağlıklı olsunlarda göstermesinler napalm 🙏😍
Cigdembakar Ftmkya bende çatlarm diyodm harbiden göstermeyince insan çatlıyo 😂 bizmde 16+4 göstermedi tam 17 de gidixm inşallh gösterr
Cigdembakar CansuHakanDabakan ven başka doktra gitmeyede korkuyorm sanki kndi doktrmdan başkası yanlş görcek gbi geliyo🙈 ama bebğin pozisyonu müsait değilse 10 farklı doktorada gitsek göstermz😂
CansuHakanDabakan Cigdembakar Aynen aynen ben bugün bunu yaşadım işte🙃doktor bile hayret etti ne inat kıpırdıo ama açmıo saklıo diye🙈
Cigdembakar CansuHakanDabakan aynen valla bekletick bunlar bizi 😂 geçen gittğimde doktr aşşağı insin poposunu plesantadan çeksn dye göbpime vurdu parmağyla onu hissetti bnmkide yumrk atıyo tekmeliyo resmen nasl komikti😂😂
CansuHakanDabakan Cigdembakar ay yaaa rahatsız etmeyin çocuğu😂😂 acaba biz çok merak ediyoruz diye hissediyolarda inat mı yapıolar ki?🤔☺ Doktor bakarken dua ettim ya hadi mucize olsun açsın diye ama yook inatçı bunlar 😂😂
Seda42 Nisancivcivi göstermedi canım ya haftaya tekrar gidecez doktor göremedim kesin bişey diyemem dedi sırtını dönmüş kuzum❤❤