Cigdembakar Ben doktra gitmedn önce ili tane çikolata yiyorm büyük paket hareketli oluyo ama poposunu plesantaya dayıyo göstermiyo inatcı olcak şimdiden bizi yoruyo sağlıklı olsunlarda göstermesinler napalm 🙏😍
Cigdembakar Ftmkya bende çatlarm diyodm harbiden göstermeyince insan çatlıyo 😂 bizmde 16+4 göstermedi tam 17 de gidixm inşallh gösterr
Cigdembakar CansuHakanDabakan ven başka doktra gitmeyede korkuyorm sanki kndi doktrmdan başkası yanlş görcek gbi geliyo🙈 ama bebğin pozisyonu müsait değilse 10 farklı doktorada gitsek göstermz😂
CansuHakanDabakan Cigdembakar Aynen aynen ben bugün bunu yaşadım işte🙃doktor bile hayret etti ne inat kıpırdıo ama açmıo saklıo diye🙈
Cigdembakar CansuHakanDabakan aynen valla bekletick bunlar bizi 😂 geçen gittğimde doktr aşşağı insin poposunu plesantadan çeksn dye göbpime vurdu parmağyla onu hissetti bnmkide yumrk atıyo tekmeliyo resmen nasl komikti😂😂
CansuHakanDabakan Cigdembakar ay yaaa rahatsız etmeyin çocuğu😂😂 acaba biz çok merak ediyoruz diye hissediyolarda inat mı yapıolar ki?🤔☺ Doktor bakarken dua ettim ya hadi mucize olsun açsın diye ama yook inatçı bunlar 😂😂
Semaeker DoanIskifolu 16 da öğrenen de var geç erken de öğrenen var hem doktorunuza hmde bebişinize bağlı birazda😊 bn erken tahmin edilenler den oldum
Haticeyildiz DoanIskifolu ben 12.haftada ogrendim her bebek bir degil ama arkadasim 8 aylikti ogrenmisti degisiyo yani 😀
Seda42 Nisancivcivi göstermedi canım ya haftaya tekrar gidecez doktor göremedim kesin bişey diyemem dedi sırtını dönmüş kuzum❤❤