Aysun1274 Canannakdeniz Allah’ta seni güldürsün 😂😂😂gerçekten 7 ayın sonunda ilk kez gördüm bebeğimi ve şehir hastanesinde doğum yapanlar ve yapacakları tebrik ediyorum
Aysun1274 Tubaa38 ben Özlem hanımdan da memnun kaldım ilgisi çok iyi bide hemşehrim olur kendisi ama doğum ücretleri sinirimi bozuyor çok istiyorlar
Tubaa38 Aysun1274 Evet dün gittim bende çok memnun kaldım çok ilgili doğum ücretini bilmiyorum sormadım da giriş ücretinde zam olmuştu
YuvarlanamayanPandaa Bebeğim başka doktora gittiğin için ücret istedilermi senden 10 gün dolmadan acaba gittiğinde ben bu hafta gitsem kendi doktoruma ücret isterlermi @Haticecakirr
Aysun1274 SBK memnun kaldı mı peki çok şey duyuyorum ve çok merak ediyorum sıra ne zaman geldi hangi doktor denk gelirse mi nasıl oluyor
Asellinaanesi Aysun1274 Mehmet bey gerçekten çok ilgili Eli hafif ve çok rahatlatici bir insan gözüm kapalı güveniyorum kendisine
SBK Aysun1274 Memnun kalmadi çünkü dikişi estetik olan yapıştırma seklinde degildi. Bildiğin dikmişler. Bir onceki doğumu tekdende olmustu yapıştırma ile kapatılmış cok memnundu. Sectigi doktorun ameliyat gunlerinden birini seçiyorsunuz o gun yapıyorlar
Aysun1274 SBK oda ne zaman denk gelirse vala çok zor işte böyle yorumlar da duyuyorum bugun de bi tanıdık doğum yapmış 2 gün kadın bekledim diyor yanına kimseyi de almamışlar gece doğum yaptım tek başıma kaldım dedi off nasıl olacak kadın olmak da zor ya ☺️
YuvarlanamayanPandaa Haticecakirr bende benimkine bir gideyim diye düşündüm de geri vazgeçtim neyse 2 sı kontorl zaten bekleyim
Haticecakirr YuvarlanamayanPandaa aynen kuzum bende istemezler diye düşündüm 10 günü geçmediği için doktor değişikliğinden dolayı istediler doktorumu aradım haftaya zaten tekrar gelcem muayene olmasam dedim sizden başkasına mecbur muayene olmam gerektiğini haftamın yaklaştığını söyledi oldum yani 🤷♀️