Mamacitaa5 cennet_elmas 36+6 yız çok heyecanlı ne zaman geleceğini bilmiyorsun sancım gelir gelmez şimdi mi yoksa şimdi mi diyorsun çok başka bi duygu hayırlısıyla kucağıma almayıda nasip eder Rabbim inşaAllah 🤰🏻
Sevgikaya1525 cennet_elmas biz şükür 36+3 olduk 😂artık doğsa da rahatlasam diorm sancılarım oluyor kalkmak yasak sürekli gelmek styr ama doktorlar durduruyor bu haftayı bekliyoruz bakalm ne olck😂canım oğlum 38 de doğsun anasına çektirdiği yetti da
deryaecn 39+5 im normal dogum istiyodum,ancak bugun suyum azaldıgı ,açıkmam ilerlemediği,bebek hareketlerinde azalma var gibi nedenlerden yarın sabah sezeryan olacağım.İnşallah sağlıkla kucağıma alırım kızımı🙏
Kubra_baydar cennet_elmas ilk gebeliğim 38+4 son 10 günüm kaldı ama ne ağrı ne sancı hiçbir şey yok anlamadım 😂😂🥳
semra34_erkan 38+2 ama tık yok nst normal açılma yok doktor bekle dedi normal yada sezaryan nasıl karar veriyor Bilmiyorum bilen varmi
Drymomm semra34_erkan 41 haftaya kadar bekler herşeyin normal giderse çatın flnda müsitse normali dener önce olmadı sezeryan olur heralde ilk bebeğimde öle oldu yeterince açılma olmayınca mecbur sezeryan oldum