fatMaff38 Ogeday Ben tam 17. Haftadayim 😇 kaç kiloyla gebe kaldiniz ve simdiye kadsr kac kilo aldiniz? Benim göbek çıktı bile 😮
ilknremrh Ogeday 17+1 karnim baya cikti top gibi 😄 henuz 1 kilo almisim cok sistim ama nasil 1 kilo anlamıyorum 🙂 oglum olcak insallah😇💙
fatMaff38 ymr ikiz olmasina ragmen az almissiniz bence. Benim de alenen göbeğim var ya bazilari mutlu oluyor ama ben bi kaç hafta daha cikmasa daha mutlu olurdum 😅
ymr fatMaff38 çünkü bulantı kusmaktAn hiç bişey yiyemiyordum hastanelik oldum vucudumda hiç bişey kalmamıs serum yedim hep 😔 çok zor geçiyor
fatMaff38 ymr benimde kanamam oluyor sürekli maalesef. O yüzden hep serumla hastanede ve evde yatarak geciyor. Bende 2 kilo aldim 😑
Esra8861 Bende baya kilo aldim 5 kilo kadar yemeye başlayınca ,ama tiksinmelerim devam ediyor et ürünlerini yerken kendimi sıkıyorum oda çok nadir yiyebiliyorum . Mesela şuan midem bulanıyor 😕 bebeğin hareketlerni hissetmiyorum daha 😇 Karnimda çıktı baya 💕
ilknremrh Ogeday instgram kullanmıyorum canm face kullaniyosan ordan konusabiliriz face hesabim Emrah İlknur bulamazsan sen verirsin adini