esra2908 Medusa kız şikayet ettim bende ve baktım beğenileri az takipçisi 5 bin biride yorum yazmış dolandırıcı inanmayın diye zaten yorumlarıda sınırlandırmış terbiyesizler
Medusa esra2908 işte etkileşim kasıp takipçi etkinlikleriyle böyle 5k olunca insanların güvenini kazanıp dolandırıyorlar. Çok dikkatli olmak lazım
esra2908 Aslında bi tane post açmak lazım dolandıran sayfalar herkesi dolandıran sayfalar yazılmalı ve herkes birbirinim söylediği sayfayı şikayet etmeli
Medusa esra2908 öyle de hedef göstermek olur gibi biraz. Rakiplerini dolandırıcı diye yazan kötü niyetli insanlar olabilir.. ya da beklediği ürünü istediği gibi bulamayanlar filan
esra2908 Medusa o kadar hamileyiz bunuda yapmazlar be işini düzgün yapanı da burda kötü diye ifşalamak kime güvenecez biz ya 😒
Ezgice0 Ben instagramdan çok alışveriş yaparım hiç dolandırılmadım çok şükür ☺️ Satıcı sayfasında bi kaç şeye dikkat etmek lazım bir çok dolandırıcı bariz belli oluyor.
Deryaerbil Medusa canım malesef bu sayfadan alışveriş yaptım ve tabiki ütün elime ulaşmadı .. siz de mi sipariş vermiştiniz ??
Deryaerbil Medusa bugğn savcılığa gidecektim onlarlada yazdım ürünü bu hafta gönderiyoruz demişler bu arada göndersenelrde kötü bşr ütün göndereceklerini düşünüyorum. Arkadaşınıza ürün gelmiş miydi ??