Medusa Mehtap23 her sayfa değil aslında, böyle sayfalar kendilerini çok belli ediyorlar. Arkadaşların da dediği gibi yorumlara çok dikkat etmek lazım. Yorumu açık olmayan hesap zaten belli ki bir iş çeviriyor. Yorumu açık olsa bi şekilde zaten yazarlar ki yazmışlar da sonradan
Mehtap23 Medusa görmelerini istemiyorki başka insanlarıda kandırsın 🤷♀️ İyi ki attınız bu postu bilmeyen bilgilenir👍
Kafam Medusa bende bi dolandırıcı söyleyim bebeefendi diye bi sayfa var kıyafet sayfası urunlerim hem benim siparişlerim değil kafasına göre göndermiş hemde bi yas 9 ay göndermiş ustune eksik ve fatura 300 tl kesilmiş kendilerine yazdım yanlışlık var galiba diye hiç bi şekilde dönüş yapılmadı sipariş verirken anında dönüşleri vardı dolandırdılar gonderdıkleride kullanılmış yırtılmış ürünler ınstagramdan sipariş vercekler bu sayfaya dikkat etsin
Medusa Evet aslında hiçbir karşılığı yok bu postun benim için, sırf arkadaşım gibi temiz kalpli anneleri üzmesinler diye üstte tutmaya çalışıyorum şu an. Şikayet etsek de kapansa sayfa
Kafam Medusa evet kac takım alırdım ben o para bide yazık yani eşim gece gündüz çalışıyo uc günlük para sonuçta helal etmiyeeeeemmmm 😂😂😂
esra2908 Bende pleksi_aaadunyasi sayfasından magnet almıştım en az 25 tane yapıoz dedi hem 21 tane yolladı sorduğum halde yardımcıma sorcam diye diye oyaladı bnde en son yazacağımı yazdım engelledim sinirimden sizin de aklınjzda olsun
esra2908 Medusa valla 5 kuruşum bile haram olsun diyorum böyle gelişigüzel satış yapıp para kazanmak işinde özenli olmamak bi de yardımcı diyip de kendini profesyonel iş yapıyorum diye göstermek tamamen terbiyesizlik dolandırıcılık o yüzden bu sayfaların şikayet edip kapanması en iyisi
Medusa esra2908 ben de o sebeple başlık açtım. Örgütlenip şikayet etsek sayfa kapanır belki diye.. bari bi anneyi kurtaralım
esra2908 Medusa dediğim sayfaya bakıom bi sürü kapı süsü var kız bunlar nasıl dolandırıyorlar baika sayfadan mı çaldılar fotoları şikayet etcem he sende benim dediğim sayfayı şikayet et😂
esra2908 Medusa kız şikayet ettim bende ve baktım beğenileri az takipçisi 5 bin biride yorum yazmış dolandırıcı inanmayın diye zaten yorumlarıda sınırlandırmış terbiyesizler