Kuzucccum zahidinannesi sertken mi yıyordun canm boyle yıyemedım ya belki yumuşarsa muzla falan güzel olabılır tadı degısıyorsa tabı 😂😂
zahidinannesi Kuzucccum tabi yumusamasi lazım, yumuşayınca yalnız bile gidiyor. Eminim alışırsın seversin yani bende öyle olmuştu. Piyasada pahalı ben aktüel marketlerde indrimleri takip edip alıyorum stokluyorum 🤭
Kuzucccum Mom872 kesinlıkle ağzım yağlı oldu gb. Yuttum eşim yıyemedi helal dıyor nasıl yutabıldin dıye 😂😂
Lavininannesi1 Kuzucccum Ben eziyordum tuz,pul biber,limon ekliyordum yada yoğurtla yiyordum oda ilk ve son olmuştu 😂
Kuzucccum Lavininannesi1 bide yumuşamış haliyle deneyeceğim son olabılır benımde 🤣🤣 yoğurtla nasıl oldu
Kuzucccum gamzenurgnk ben de sürmem dedım de bi kılo almış resmen öyle evde duracaklar mecbur bır şey yapmam lazım 😂🤷♀️🤷♀️😂
Hafizeplt Kuzucccum yakın a101 de oluyo da gidesim yok hiç ya reçetem de var aslında onu da almam gerek çıkayım bari mecburen😂
Kuzucccum Hafizeplt hade cıkta o bahaneyle almış olursun djjdjf ben çıkamıyorum ya listeyi atarım eşim gelince getırır
Hafizeplt Kuzucccum bende çıkmam eşime atardım ama küstüm kendisine çıkıp kendim alıp sonra başına kakmam kazım hamşle halimle ben gittim aldım diye 😂😂😂
Kuzucccum Hafizeplt ya var ya biz yok muyuz jdjdj bazen eşime çatarım galıba canın sıkılıyor illede bozuşalım istiyon dıyor Evet dıyorumfjjdjfj
Hafizeplt Kuzucccum ben uzun süredir çok üstüne gidiyodum ama bu sefer ben haklıyım 😂 ben haksızken bile özür dilemeden konuşmam şimdi o düşünsün ben 😂😂 insanın canı istiyo bazen böyle ama de mi sende istiyorsun belli😂😂
Allahneverdiysee Kuzucccum canım ben ezip limon ve tuz ekliyorum ve her sabah büyük bir zevkle yiyorum gerçekten bebeğe de çok faydası var . Hatta bir hafta aralıksız her gün 1 tame yemiştim doktora gittiğimde doktor “bebeği baya büyütmüşsünüz ” demişti 😅