Nisssss Mihrimahirem içimi rahatlattınız valla çok teşekkür ederim.belki o müdahale edilenlerde hunileşme filan vardır Doktorum normalde panik biridir ve herşeyi abartır.ve hiç takmadı bile rahim ağzı kapalı hunileşme yok dedi.bebeği bastırıyorum aşaya doğru ve açılma olmuyor dedi.ama burada yazılanlar beni mahvetti ben yinede yatıyorum.
Mihrimahirem Nisssss siz önlemlerinizi alın tabiiki, fiili duanızı yapmış olursunuz, duanızı edin Rabbim muhafaza etsin İnşaallah. Gerisi takdir-i ilahi. Üzmeyin kendinizi 🙂
Zzuullaall Benim 19. Haftada 28 mm idi. onbeş günde bir iğne oldum. En son ölçümde 35 mm çıktı. Bu süreçte ağır iş falan yapmadım ama sizde dikkat edin düzelecektir☺️
Nisssss Zzuullaall inş benimde öyle olur teşekkür ederim…ne zaman düzeldi üzerinden ne kadar süre geçmişti
Jrselvi Benim 21. Haftada 27 mm olarak ölçüldü bir kaç gün önce. İlac kullanıyorum, günlük hayatına devam edebilirsin dedi. Çam ve Sakurada perinatologa muayene olmustum. İlacla düzelir diye umuyorum.
EbruBeren Nisssss 26+6 da benim de 28mm di. Serklajlıyım hep yatıyorum. 2 hafta sonra 28+1 de 34mm oldu. Ben hamileliğimin başında beri progestan 200mg kullanıyorum. 14. Haftadan itibaren de haftada 1 proluton depot
Ctorun Nisssss serklaj olan biri olarak söylüyorum.doktorunuza güvenin.25mm altındaysa sürekli yatis öneriyorlar.bende 20mm ve hunilesme olduğu için serklaj yapıldı. Suan ictigim ilaclarin haddi hesabi yok.bu süreçte güçlü olmak ve Her şeyi kafaya takmamak gerekiyor.insanlarin çoğu burada sadece su kadar uzun bu kadar kısa diyor asıl önemli olan hunilesme ve yumuşama.
Nisssss Ctorun gerçekten mi çok kötüyüm ve ağlamaya başlamıştım.Allah sizden razı olsun.bebeğinizi sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin ve bu süreçte sizede gönül rahatlığı versin.her hafta bir şey çıkıyor artık dayanamıyorum.hunileşme yok rahim ağzı çok sıkı kapalı dedi.
Ctorun Nisssss hiç ağlayıp üzülüp bebiside üzme içerde.bende çok sıkıntı yaptim.ameliyattan çok korktum.hic kafamda büyüttüğüm gibi birşey değilmiş.herkes yok oram agridi yok tutmadı diye korkuttu.sukurler olsun ne ağrım oldu.nede ameliyatta sorun yaşadım.zaten 3 dakika sürdü ameliyat.heesehin çözümü var rabbim dağına gore kar verirmiş.icini rahat tut.hersey morale bağlı bizim için.
Ilkayy Sahinnadire valalh canım aynı gün 2 tane ciğer geliştirici vurdular doktorun en iyisini bilir tabi hafta tedirgin oldum korkma senin için iyi bişey bebeğin daha çabuk gelişecek dedi
Sahinnadire Ilkayy inşallah doktor banada yapar ciğer gelistirici çünkü ilk bebeğimin doğduktan bir gün sonra ciğeri patlamıştı çok zor bir durum hakkımızda hayırlısı olsun rabbim herkese şifa versin inşallah
Sahinnadire Ilkayy inşallah doktor banada yapar ciğer gelistirici çünkü ilk bebeğimin doğduktan bir gün sonra ciğeri patlamıştı çok zor bir durum hakkımızda hayırlısı olsun rabbim herkese şifa versin inşallah
Pinar17 Nisssss rahim ağzında hunilesme ve kapalıysa sıkıntı yapmayın. Benim de 19. haftamda 30 mmdi ilaç dahi kullanmadım. Su an 30 haftalığim günlük hayatıma devam ettim hiç korkmayin doktorunuza güvenin alttan muayenede anlıyorlar çünkü sıkıntı varsa. Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin insallah 🤲
Fatmakara97 eylusko nasıl bakıyorlar rahim ağzına bana hiç bakılmadı 22. Haftadayım haftaya gideceğim daha sıkıntı olunca mı bakıyorlar
eylusko Fatmakara97 benim şikayetlerim vardı. vajinanın üst bilgesi ağrıyordu doktor vajinal usg ile baktı orda anlaşıldı
Nisssss Fatmakara97 hayır canım bakılmıştır sana söylememiştir.gerek duymamıştır.ultrasonda üstten bebeğe bakarken bakıyor.herkeze bakılır gerek duymamıştır.