-ilkce- 35 haftalık çift yumurta ikizlere hamileyim doktor bana da 37 ye kadar bekletelim seni dedi ancak bebekler bas gelis pozisyonuna dönmüşler dogum normal de olabilir dedi nasıl olucak tedirginim biraz
bayangulucuk35 Cagla5559 bende ilk dogumumu sezaryanlı yaptım iyikide yapmişim korkulcak bısey yok sadece baş agrısı ve ilk zamanlar ayağı kalkarken zorlanma oluyor onunda sık sık yırıyerek cabuk atlatırsın.
Fatimaa2 Bebisininannesi1202 teşekkür inşallah ben daha da dayana bilirdim aslında amma 7 Ağustos olsun istedik
Fatimaa2 210696 evet tek yumurta ikizlerinde ola biliyormuş devletde kana alanı var bebeğin yanında demişdi özele gitdigimde ikiz olduğu dendi
bayangulucuk35 Fatimaa2 bebekler kilo alsın die nasıl beslendiniz nelere dıkkat ettiniz rica etsem öneride bulunur musunuz? 🙂
Yaseminatik57 Fatimaa2 Maşallah biz 34 haftalıkken biri 2300 ,biri 2200 kilo dedi iyi ozamn bizimde kilomuz düşük kiloları var diye uzuluyodum demekki ikizlerde iki kilo kusurlerde oluyo üç kiloyu bulmuyo sanırım inşallah sağlıkla sihatle gelirler❤️
Fatimaa2 Cagla5559 spinal oldum heç zor diğil çabuk da iyileşiyor korkmayın ( ben hastaydım amma öksürük falan zorladı). ikizlerde 35+ iyi yani genelde küveze ihtiyaç olmuyor. Bizimkiler 2.700 doğdu
Fatimaa2 bayangulucuk35 özel bir şeyler yapmadım hele ki sıcaklardan hiç yiyemiyordum da korkmayın yani kan değerleriniz normal olsun bir sorun olmaz
Fatimaa2 Zeynep_49 ben 47 kilo ile gebe kaldım normal bir çocuğu taşıyıb besleyemem diye düşünürdüm amma Rabbim nesip etdiyse koruyor
Zeynep_49 Fatimaa2 evet hamd olsun bende 60 kiloyla hamile kaldim şuan 75 kiloyum 29. Haftam ama 1 aydır böyle zorlaniyom sağ donuyom olmuyor sol dunuyom olmuyor tabi iki can birden tasiyoz kolay değil
Mlksglk Fatimaa2 bnde 24+5 haftalık tek yumurta kız bebek ikizlerine hamileyim inş bizlerde sizinki gibi pozitif bir doğum geçiririz. Ben de zamanlarında doğsunlar kiloları iyi olsun bana yeter diğer herşeye katlanırım allah yardım ediyor elhamdulillah