Frog39 Allahneverdiysee benim ilk kızım kova ve inanın tam bir kabuslar 😄 herşeye muhalafet onlarda hep bir orjinallik hep bir ben özgürüm nidaları kafa desen zehir çok zorlar çok şimdi ikinci kız yolda onun doğumuda ocak ve eşim diyor ki kova olmayacak şekilde doğur lütfen bir kovayı daha kaldıramam 🤪
Zeze2454 sunashn50 18+1 günlüğüz bizde tahmini 22 Ocak doğumum henüz hiçbirşey almadım detaylı ultrasondan sonra hemen başlayacağım kızıma alışverişe inşallah 😊
Elif3434 Aradığım postu buldum 😊 kısmetse ocagin 5 i ile 15 i arasında geliyor prensesim. Ama ben hiç iyi değilim. İştah yok Yeme yok içme yok 4 kilo verdim yolda yürüyecek halim yok uyusam da uyusam ama iş şartlarım uyumama hiç izin vermiyor 😊
ikincim253 bizim de ocak 15 görünüyor 🥰 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize 🤗 cünsiyetler belli mi benim 13+4 de erkek 16+4 de kız dendi 🥰
kcnr sunashn50 merhaba sağlıkla kavuşun inşallah bende 19+6 daym ilk gebeliğim çok şükür yemekten yana sıkıntım olmadı ilk 3 ay şuan yaklaşık 3 kilo aldım bebeğiminde hareketlerini artk hissediyorum çok şiddetli olmasada alışverişe başlayalı biraz oldu internetten alıyorum genelde mağaza gezme şansım pek olmuyor son aya bırakmayın bence alışverişi çok zor olur
aselveannesi17 19+6 🤰🏻 Minik kızıma kıyafet almaya başladım ama detaylıdan sonra daha çok başlayacağım . 10 ocak gözüküyor doğumumuz hayırlısıyla hepimiz kucağımıza alalım inşallah 🤲🏻🧿
Lenamiran aselveannesi17 19+5 benim doğumum da 11 ocağa felan denk geliyor ama tabi nasipte ne var bilemiyorum Cinsiyeti ne peki benimki göstermiyor ısrarla 2 gün arayla 2 farklı doktora gittim 1 kız 1 erkek dedi bakalım önümüzdeki ay inşallah belli olur
Frog39 sunashn50 bizde 19+3 olduk bugun detaylı ultrasona girdim çok şükür yolunda herşey yüzünü görmek çok heyecanlandırdı 😍
Allahneverdiysee Frog39 hahahah allah yardımcın olsun canım ama oğlaklar da çok inatçı oluyor . Hayırlısı olsun😅
Frog39 sunashn50 instagramda bazı sayfalar çok güvenilir hem kredi kartına taksitte yapıyorlar hemde fiyatları kalitelerine göre çok uygun
Frog39 Allahneverdiysee maalesef eşimde oğlak ve çok haklısın öyle bir inat ki oğlak değil mübarek katır 😄 Allah dan ben ikizlerim deliliğimle baş ediyorum onlarla 😆
Serraa123 sunashn50 17+5 iz bizde 24 Ocak gözüküyor doğum ,bende iki gündür hafif seyirmeler hissetmeye basladım 💙👼🏻