Dunyabebek Merhaba benimde 10 Ocak gibi olacak inşallah. Bebek giysilerini hallettim gibi. Odası hazırlanıyor kapı süsü falan kaldi
Allahneverdiysee Limonlukek_ merhaba 😊 ben çok erken başladım hazırlıklara 😅 kıyafetlerden birkaç eksik kaldı kendime bir şey almadım ama henüz 🙃sende durumlar nasıl ? Bu arada son adet tarihin kaç
Cemre77 busrabusra22 ben şu anda 27+1 haftalığım doğum tarihini dr 18.01.22 verdi sizinkinde mi benimkindemi bir yanlışlık var
busrabusra22 Cemre77 tam hesabı bilmiyorum son adet tarihi 5 Nisan oradan hesaplama yapınca otomatik olarak ultrason aleti 10 Ocak gösteriyordu kontrolde bebeğin iriliğine bağlı olarak ileri geri atıyor şuan 83 gün kaldı gözüküyor doğuma da ultrasonda
Wasssaap 29 haftalik olduk dogum 10ocak gibi inşallah 👶🏼 İki uc gundur bacaklarimla kasik birlesimi olan yerde kas ağrısı gibi bir aci var yururken otururken, bebis agirlasti diye düşünüyorum var mi baska yasayan bu tarz agrilar 🙃
Yasafi-23 Allahneverdiysee Allahneverdiysee benim de 16 ocak dendi. Son adet tarihiniz neydi? Benim 9 Nisan
busrabusra22 Cemre77 evet zaten 20+2 yi ağustosta yazmıştım uygulamadaki hafta gün hesabına göre yeni değildi
Ahlahanim sunashn50 kızlar bu doğum hesabı nasıl yapılıyor. Ben 23+2yim şubat 15 diye hesapladım siz 20.hftada nasıl ocak oluyorsunuz🙈 bir el atın benim hesaba
Cemre77 Allahneverdiysee Büyüdü çok artık geceleri uyuyamıyorum varis ve kasık fıtığım da var çalışıyorum üstüne baya zorlanıyorum Allah tamamına kadar sabırlar versin inşallah 🙏