ipek12345 Sultann1603 uyanmaz ki eşim. Çok deli uykusu var. Sabah 6 da kalkıp gidiyor. 😂😂 şimdi kalksa yolu bulamaz bile
ipek12345 Sultann1603 valla seni seviyorum diyorum anında bende seni çok seviyorum diyo adam o kadar alışmış ki. Bir de pazarcı sürekli ordan armut ver şeftali ver diye uyanıyor. 😂😂😂
Gull_94 ipek12345 kızımda sol kasıgık agrıyodu regl donemınde ve sol taraftan hıssttım ılk oglumda da regl bıtımı sag kasıgım agrıdı kı genelde sol agrır bende o da erkek oldu ıste alakası varmı bılemem tabı 😂
ipek12345 Sultann1603 aman onlar çalışsın ben razıyım bu laflara. Evde durunca istekleri asla bitmiyor.
sunashn50 ipek12345 bende hep sol tarafım ağrıyor hapşırınca falan direk ağrı sol tarafıma giriyor ama oğluşum olcak 😊🙏🏻
ipek12345 sunashn50 valla böyle elliyorum hep sol tarafım daha sert ve sürekli orası ağrıyor bazen bir iki saat geçmiyor o ağrı.
ipek12345 sunashn50 ay ne güzel. Bizimkisi erkek olursa vay halime babası bir fanatik ve anında forma ile doldurur evi.
BurcuArslan ipek12345 benim iki oglanda soldaydi canım. Bunuda sağda hissedince tamam bu kız dedim 5 ay kız dedi doktor sonra erkek dedi ve sağımda minnacık bir erkek taşıyorum 🤣 yani hem sağda hem solda erkek
ipek12345 Mimik bizim oturduğumuz mahallede yaşlı teyzeler çok olduğu için hepsi kendilerinden örnek verince böyle akılda kalıyor. 😂😂😂
Birkuzucukbeklerken ipek12345 benim kızım olacak ama hep sağ tarafım ağrıdı canım tamamen hurafe bence