ilkgozagrimhavinim 3.trimester ile başlayan ağrılar.. Ve artan mide yanmaları. Bacılar nasıl baş ettiniz bunlarla? Bir de rahimden aşağıya baskı oluyor arada sanki doğuvericekmiş gibi hissediyorum. Neden böyle. Kramplarım arttı, magnorm yetmiyor sanırım. Bla bla..
Nilsubatu ilkgozagrimhavinim bende mahvoldum daha şimdiden diyorum ki ilerde napıcam 😞 31 e gircem az kaldı ama çok ağırlaştım yürüyemiyorum 10 kilo aldım birde çok sancım oluyor sürekli de enfeksiyon geçiriyorum zaten ay bilmiyorum allahım yardımcımız olsun
mirayim_00 ilkgozagrimhavinim bende 31 haftayım neler çekiyorum, uyuyamıyorum sırt ağrısı kaburga ağrısından, bazı geceler sanki ayak tabanlarım yanıyor oda rahat vermiyor soğuk suyu bacaklarıma tutup rahatlıyorum. Bide bebek baskı yaptığı için sürekli tuvalete gidiyorum ama bişey yok 😀 Allah yardımcımız olsun
yamacinannesii ilkgozagrimhavinim benimde çok bel ağrım var mide yanmasından uyuyamıyorum maalesef bir de geceleri dönerken bazen kasıklarımda batma oluyo hafeket edemiyorum
1prens_annesii ilkgozagrimhavinim 34+2yim ara ara mide yanmam oluyor süt iyi geliyor. Bebeğimde sancı var ara ara kasılıyor benimde hafif o sıralarda sancım oluyor ama asla dayanamayacak kadar değil. Hareketlerim kısıtlı aşağıya ağırlık basıyor bunlar haricinde güzel geçiyor 2 hafta daha dursa karnımda yeterdi şuan erken başladı bebeğimin sancısı
mercanmeb Nazar değmesin şuanda 30.haftamdayım ne bir mide yanması ne bir kramp ne bir ödem hiç bir şikayetim olmadı. İnşallah da olmaz. Sadece aşağıya yoğun baskı var. Ve artık eğilemiyorum. 2. Trimester balayıymış değerini bilememişiz
ilkgozagrimhavinim mercanmeb maşallah canım gerçekten çok iyi gidiyosun sen ozaman🧿 benim 2nin sonunda başladı çoğu. Kramplarım birkaç gündür sadece. Daha 28.haftadayım. Bilmiyorum 35 te ne halde olurum🤦🏼♀️
Iby ilkgozagrimhavinim benimde 30 da 2-3 gun suren kramp ve kasik agrim oldu nst ye girdim sorun yoktu, dinleniyorum cok ayakta durup yurumuyorum su an 31+5 deyim iyiyiz şikayetlerim geçti. Belki sizede dinlenmek iyi gelir artık neredeyse ev işi hiç yapmıyorum
mercanmeb ilkgozagrimhavinim o şikayetler yok ama kramp sağdan sola dönememe arada bel ağrıları. Son bir haftadır zorlanıyorum
honeyland ilkgozagrimhavinim merhaba bende 28. Haftamdayım bir anda küçük tuvaletin geliyor mu dayanamayacakmıssın gibi aha altıma kaçırıcam dediğin cinsten
ilkgozagrimhavinim Iby inan bende yapmıyorum. Haftanın bir günü süpür sil okadar. Onun dışında yatıyorum sürekli🙄
ilkgozagrimhavinim Nilsubatu bende çok ağırlaştım daha 28de.. 7 kilo aldım bende bu zamana kadar🙄 bakalım 4 hafta sonra nasıl olcaz🤦🏼♀️
a_burcu_bur Nilsubatu aynı sayılırız ben 30+5im, 11 kilo falan aldım ☺️ otururken sıkıntı yok da ayağa kalkayım dediğimde ayaklarımda ağrı oluyo üstüne basınca. El ayak şişmesi de başladı. Geceleri yatarken sıkıntı. O yana dön olmuyo bu yana dön olmuyo. Nası uyuduğumu bilmiyorum 😝bel sırt ağrısı var. Aşağı doğru baskı da başlıyo yavaştan 🤦🏻♀️
ilkgozagrimhavinim yamacinannesii evet gece kasığa giren krampları bende yaşamaya başladım. Uykumdan uyandırıyo.
ilkgozagrimhavinim 1prens_annesii durur durur inşallah🙏🏻 cennet boşuna ayaklarımızın altına verilmemiş😊
BurcuGorkem Hafta aşırı ödem, parmak el uyuşması, mide yanması, aşırı halsizlik, sürekli çiş ve nefes darlığı ne ararsan ben de hepsi var malesef
ilkgozagrimhavinim BurcuGorkem bende de ödem var, ayaklarda ve ellerde ağrı ve uyuşma yapıyor. 28.haftadayım bende. Erken başladı bizin ödemler🙄
ilkgozagrimhavinim Esraesra1 yaaaa kaç haftalıksınız? Rabbim sağ salim kavuşmayı nasip etsin, bir avazda inşallaaaah 🙏🏻
Mugegem ilkgozagrimhavinim uyuyamıyorum cok zor uykuya dalıyorum uykularım süresi çok kısa bir kez uyandıgımda bi daha çoook zor uyku uyuyorum..idrar yolu enfeksiyonu yordu beni bel ve karın agrısı zaten var kırk yastık üstüne yatsam yinede rahat değilim
ilkgozagrimhavinim Mugegem enfeksiyon için antibiyotik verdi mi doktorunuz? Ben ilk 3 ay çok çektim enfeksiyondan. Sonra kesildi. Umarım tekrarlamaz. Zaten bebek büyüdükçe sürekli idrara sıkışıkmış gibi hissettiriyor. Enfeksiyon olunca dahada artıyor o his
Itsdlr ilkgozagrimhavinim İçinizi rahatlatmak isterdim ama 36.haftadayız, bu haftalara kadar hamile değilmişim diyorum😅😅 Gerçekten zorlamaya başladı🥲
ilkgozagrimhavinim Itsdlr son haftalarda artık herşey daha da zorlar hale gelir elbet. Ama ozaman az kaldı psikolojisiyle sanki daha kolay üstesinden gelinir gibi. Yanılıyo muyum👀
Fatma34- ilkgozagrimhavinim 27+5 berbat bir bel ve sol bacakta ağrı yatakta dönerken kasıklara giren kramplar sürekli tuvalete gitmek Allah yardımcımız olsun yolumuz daha uzun 😔
ilkgozagrimhavinim Fatma34- ay evet o geceleri sol kasığa giren krampla uyanıyorum. O neden oluyor bilmiyorum ama korkunç bişey. Bacak kramplarına alıştımda bu gerçekten felaket