muzicemsu 6.haftada aşerme olurmu kizlar telefonda turşu gördüm kornişon turşu ,markete gidince aldım canım istedi biraz böyle yedim rahatladım ilk gebeliğim bişe bilmiyorum da😂😂
Gul4001 muzicemsu Oluyormuş bende birkaç gün önce bütün kavunun yarısından fazlasını hopur hopur yedim🤤 7+5 günlüğüz bu arada 🦋
leylo29 muzicemsu Bende deli gibi domates cekmisti 6 haftadamdayken bi kac gun yedim hatta🤣🤣suan 11+3 olduk
Asena17 muzicemsu bende lahana ve havuc tursusu istedi canim aldim onume katur kutur yedim valla midem yanmasina ragmen cok canim istedi simdi de erik istiyor canim tuzlayip yemek ama yok icim gidiyor icimmm🥺
muzicemsu Gul4001 maşallah yarasın bebise annesi kalp atışını nezman duydun ben yarın gidceem korkuyorum vallahi ,
ZZeynepP1903 Bende öyleydim hep ekşi tuzlu seyler istiyodu canım erigi tuzlayıp yedim tursuda yedim bir tane bile yemek yetiyor 😂
Gul4001 muzicemsu 6+6 da duymuştum canım, bende öyleydim duyunca rahatladım çok şükür. Ama rahatlama birkac gün sürdü. Şimdi de hala kalbi atıyor mu acaba diye düşünüyorum. Daha önce kaybım olduğu için hep bir korku. Sanırım bu süreç böyle ilerleyecek 🤦🏻♀️