SeherKabilayNergiz minikprensimmm123 çok teşekkür ederiz 🌺 meyve çok yedim, ballı süt içtim, kuruyemiş yedim. Kendimi aç bırakmamaya özen gösterdim. Şimdi biraz daha dikkat ediyorum yediklerime doğumum zor olmasın diye. 🙏
Hlyarsln balbocegimm zararı falan varmıymş Dr bırsey dedı mı sıze acaba benm Dr 2 haftadan fazlasını doğru bulmuyorum demşti bana da şüphe ettm bnde acıxkası
Burcunuz minikkuzununannesi12 30+2 yiz 6 kilo aldım hiç ödemim yok çok şükür baya hareketliyim 3 gündür çok ağrım var fakat yürürken çok fazla oluyor ama bebek dönmemiş de daha bakalım kilosu 27 haftalikken ,1100 grm di
minikkuzununannesi12 Burcunuz bana bi tanıdığım kaşar peyniri tilo aldırıyor demişti.ben bu ara çok yedim.ondan aldığını düşünüyorum
balbocegimm Burcunuz saol cnm protein ağırlıklı besleniyorum gunde bir maden suyu iciyorum yumurta peynir yogurt ve her aksam yatmadan once buyuk bi kaseye kuru meyveli yulaf ezmesi ceviz findik 1 tatli kaşığı bal koyup yiyorum bol meyve de tüketiyorum özellikle karpuz ve kara üzüm hem kara üzüm kanda yapıyor herkese tavsiye ederim aile hekimim demişti
Mom726272 minikkuzununannesi12 o zamanlar da kızım 1750 grdı şuan kaç oldu bilmiyorum 32+6 haftalık benim 2. Gebeliğim ilkimde ödem sorunum olmadı varis vardı ama varis çorabıyla geçirirdim günlük yürüyüş yapardım namazımı doğumdan 1 gün öncesine kadar kıldım o kadar rahattım yani bu 2. Gebeliğim varislerim ileri derecede arttı kasıklarım şiş 5 aydır 2 dk ayakta kalamıyorum yürürsen geçer diyo herkes ama diyorum ayakta duramıyorum ki ayağa kalktığım an ağrımaya başlıyo kalp damar cerrahisine gittim direk ameliyatlık bu varisler dedi ben sezeryan doğum öneririm normal doğum olursa patlama riski yüksek dedi vajinal varis te arttı ve idrar yolu enfeksiyonum da geçmiyo Bi turlu bunda da ödem olmadı şükür ama ödem sende ağrı yapmıyorsa şükret varis bambaşka bişeymiş yaşamayan bilemez normal doğum yapmışım gibi ağrıyo 😑 gene buna şükür bebeğimin sağlığı yerinde doğum ekime kalmaz büyük ihtimalle eylülün sonuna gün verir doktorum
minikkuzununannesi12 Mom726272 inşallah sağlıklıca kucağımıza alırız canım.Rabbim şifa versin ağrılarını
Ayssunn minikkuzununannesi12 maşallah herkesin bebişi tombik tombik biz 28+1 de gitmiştik 1080 kilodaydı şuan 30+3deyiz pazartesi randevum var kilosunu o zaman öğreneceğiz , benim kızım zayıf mı olucak ne 😂 doktor gayet iyi iyi beslemişsin dedi hatta ama bilemedim yinede burda ki kiloları duyunca
minikkuzununannesi12 Ayssunn çok kilolu olmasıda iyi bişi değil canım.doktor normal dediyse sıkıntı yok:)
Garfield06 minikkuzununannesi12 karnımin derisi ağrıyor hep sağ tarafta sağ tarafim çürüdü. Bebek mi iri benim mi karnim kucuk anlayamadim. Cok guclu hareketleri var 🤯🥲
minikkuzununannesi12 Garfield06 benimde karınımın sağ tarafı ağrıyodu 3 gündür.meğer ayaklarını sağa uzatmış harfendi:)))
balbocegimm Garfield06 sag tarafa yatinca bnm de cnm cok acıyor solunuza yatın ve bacak arasina yumusak bi yastık koyun
istanbullugelin34 minikkuzununannesi12 31 + 5 çalisıyorum ayaklarim şişmeye basladı birde geceleri mide yanmasi çekiyorum uykularim bölünüyo hep
minikkuzununannesi12 istanbullugelin34 bende 32.haftada çalışabilir raporu alıp çalışcam .hiç işe gidesim yok ama doğum sonrası için güzel olucak inşallah
Ilkim_05 30.hafta 1800 gr. 41 boy bir sıkıntı yok dedi doktorumuz 3 gün önce Rqbbim.hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah iyice canim.azaldi benim şahsen ve birsürü işi var keşke biraz erken davransaydim strese giriyorum
minikkuzununannesi12 Ilkim_05 ben kıyafetlerini yıkadım ütüledim şükür.sadece çanta hazırlamak kaldı.bide evin temizliği duruyor.halıları.yıkatcam falan
istanbullugelin34 minikkuzununannesi12 minikkuzununannesi12 bende öyle pazartesi 32 oluyorum gidip rapor alicam 5 hafta daha çalişabilirim inşallah ağir değilim uyku sorununu çozersem dahaiyi olacak insallah bakalim doktora mide yanmasini söyliycem belki ilac verir
_cekirdek54 minikkuzununannesi12 31+2 de gittim 31+5 e uyumlu dedi boyunu bilmiyorum kilosu 1850 grammış iyi dedi yani