leylo29 amin canım hepimizin inşallah🥰 bizde özel hastahaneye gidiyoruz evimize yakın, esimle oyle karar aldik aehir hastahanesi tdaga kuruldu fakat doktor olarak bilmiyoruz, bu gittigimiz ozel hastahanedeki doktoru tanıyoruz, malesef şehir hastahanelerinden randevu almak imkansız hale geldi, doktorumdan çok memnunum ilk randevumuz 10temmuzdu içeri girdik tabi eşimle ikimizde heyecanlı doktorumuz gülümsüyor, dedik minigimizi görmeye geldik evet bende bunu duymak istiyordum dedi , doktorumuzla sohbet halinde konuşmalarımiz oluyor birde kitaplar edindim hem karsilikli sohbet ediyoruz hemde anlattıklarını anlayabiliyorum ultrasonda da bakarken eşimde ekrandan videoları çekiyor eve gelince izliyoruz, kendisi ile telefon ile de iletişime gectigim oluyor folik asit 0.4 mg kullanıyordum biticekti henüz kontrole bir hafta vardı iletişime geçtim omegalar ile devam etmemi söyledi. Randevusuz bazı doktorlar kabul ediyor galiba insallah gönlünüze göre hemen olur🙏 Ben Tok gitmiştim ,önce sohbet ettik biraz doktorumla sormam gerekenleri sordum sonra ultrasonla detaylı bakıyor tüm organ gelişimi tamamlanmış,nazal kemigi burun kemigi goruldu diyor buda ikili taramanin enonemli parametresi oluyor, ense kalınlığı cok iyi bir degerdeydi, haftalık olarak hangi hafta da hangi boyda ve nabzini söylüyor, çok hareketli bir minik bakalim yarin neler bekliyor bizi😊Ikili tarama ultrason sonrası doktor değerler söyledi sekreterine o not aldı sonra bir kağıt verdi orada neler yapılmadı gerektiği yazıyordu altta da ikili testteki kutuya isaretlemisti , enjektör ile kan alındı sonrasında 10 gün sonra sonuç verileceği söylendi bu sonuçlara göre de değerleri öğreneceğiz ultrasondaki değerler çok güzeldi şimdi kan tahliline göre yorum yapar, bildiğim kadarıyla 24 28 hafta arası şeker yükleme yapılıyor bu isteğe bağlı tabi o zaman hem ac kan alınıyor hemde biraz zaman geçince tok kan veriliyor , ikili tarama sonrası sağlık ocağı evime yakın ugradim ora da da ebeyle görüştük , doktor sonraları uğruyorum kontrol amacli, insallah sizinde cok guzel gecer 🙏