Anne_olmakk Cansugulerr hadi yA bana en geç 21 Eylül dedi gerisi risk oluşturur dedi doktor 😅 en kötü suni sancı veririm diyordu 😟
Nilizze Papatyayt dr ölçümüne göre hesapladık benm adetim düzensizdi kendimce hesaplamak imkansız tam gününü 🙂
Nilizze Papatyayt benim de ilk muayenede hesap yapamadı 2 hafta sonrasında çağırdı baş popo mm ne göre hesapladı 10.68 mm olmuşuz şükür öyle belirledik 7+2 yim şuan
Papatyayt Nilizze bende suanda 7+2 yim son adet tarihime gore gecen gun 6+5 te gittim kese gorundu ama bebek gorunmedi sen bebegi gorebildinmi
leylo29 Papatyayt kese gorunup bebek gorunmeme si normal mi anlamadim yani kotu de konusmak istemm ama var mi dedi bebek doktor canim tam net dedi mi
Nilizze Papatyayt kesede nokta kadardı cok belirgin değildi ama göründü dedi dr 7.1 de gittiğimde net gördüm bende
ftmnr_drgt leylo29 mrb 😊 13+6olduk 2 gün sonra doktor randevumuz var ikili tarama sonuçlarımizi almak için inşallah o zaman kendini bize gösterir minik 12+2 de çok hareketliydi 😊
ftmnr_drgt Papatyayt bizde 6+4te ilk doktor randevumuzda gördük 4 haftalıkken hamile olduğumu öğrendim 2 hafta bekleyelim dedik eşimle hem kalp atışlarıni duyarız diye şimdi 13+6olduk 🐣
leylo29 MyUniqueBaby Sulaymana gidiyordum cnm ama tatile cikmis oyuzden kime gitcem sasirdim buyuk ihtimalle unuversteye ilhan beye gecicem
Cansugulerr Anne_olmakk Ben bu gidişle zaten erken doğuruyum gibi geliyo yalancı sancılar çok yoklaya başladı ayriyeten bebiş saolsun geceleri taş kesiliyor karnimda baya zor bir döneme girdik Allah yardımcımız olsun 🙈😂😂
Anne_olmakk Cansugulerr aynen benim de öyle sürekli bi agrı durumu var ve hemen dogurcam gibi hissediyom😂 aceleci sanki bizimkiler 😅
Anne_olmakk Cansugulerr aynen öyle gerçekten doktor doğumla ilgili birsey dedi mi sezaryen normal diye ?
leylo29 ftmnr_drgt hey massallh cnm bnimde 2 gun sonra 2kili tarama testim var ama rendavu bulamadim bilmiyorum nasil yaptircam ins gosterir bnimkide seninle aramizde bisey de yok hani 12+5 bnde☺️